• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Potpisali Krneta, Đuričković i Ožegović

Predsjednik Lukić upozorio mlade igrače da šansu ne smiju da čekaju već da moraju da se bore za nju.

 ZVEZDA: Potpisali Krneta, Đuričković i Ožegović Izvor: MONDO

Crvena zvezda se okreće omladinskoj školi. Potvrda najava da će sve više crpjeti svježe snage iz sopstvenog pogona je i čin potpisivanja profesionalnih ugovora sa trojicom mladih igrača, koja su kartu za prvi tim izborila igrama u Sopotu.

U četvrtak su se na vjernost Zvezdi obavezali štoper Jovan Krneta, vezista Petar Đuričković i napadač Ognjen Ožegović. Sva trojica biće priključena timu Roberta Prosinečkog.

"Želim da im poručim - nisu ništa napravili ovim potpisom. Pred njima je tek sada izazov. Neće biti u poziciji da čekaju šansu već će morati da je zasluže. Šansu će morati da traže na treningu, pripremema, prijateljskim utakmicama... Kada budu obukli dres i, kako ovde obično kažemo, sišli u 'rupu' znači da su šansu već iskoristili, a tada treba da je potvrde", obratio se mladim crveno-bijelim nadama predsjednik Vladan Lukić.

On ih je upozorio, ali i poželio da budu nasljednici uspješnih Zvezdinih generacija.

"Ne mogu da kažem nasljednici ove generacije iako nisam digao ruke od nje. Ipak, rezultati svrstavaju generacije u uspješne ili neuspješne. Ova je još u stvaranju, a oni (Ožegović, Đuričković, Krneta) treba da donesu novi kvalitet i drskost, koja ovoj generaciji nedostaje", dodao je Lukić.

Ožegović je parafirao trogodišnji ugovor, a Đuričković i Krneta četvorogodišnji.

Đuričković je tri dana prije potpisivanja prvog profi ugovora obavio operaciju devijacije nosa.

"Ostvario sam samo dio sna. Radom i zalaganjem ću pokušati da opravdam povjerenje i što prije debitovati u najdražem dresu", istakao je mladi vezista.

Ožegović je potpisom stavio tačku na sagu oko toga šta će s njim. Prethodnih dana u medijima je bilo spekulacije vezanih za nesuglasice njegovog menadžera sa klubom oko izgleda ugovora.

"Tu smo da pomognemo Zvezdi, da opet bude 'prava'. Ovo je moj najveći uspjeh do sada", jasan je bio 17-godišnji Banjalučanin.

Krneta je fudbalsku školu počeo u Partizanu, a prošle zime je prešao u tabor "vječitog rivala"

"Srećan sam što sam dobio priliku. Ovo je dokaz da 'B' tim ima svrhu. Na nama je da se dokažemo, vjerujem da ćemo to učiniti već na pripremama. Mislim da Zvezdi nedostaje mladost, koju ćemo mi donijeti", podvukao je Krneta.

(N.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC