• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Ljutice Bogdana tišina do petka

Predsjednik Vladan Lukić nije želio da govori o temama predviđenim za sastanak Upravnog odbora.

 U Ljutice Bogdana tišina do petka Izvor: MONDO

U petak popodne u Ljutice Bogdana biće održan dugo najavljivani sastanak UO FK Crvena zvezda.

Dan ranije tokom, ali i poslije predstavljanja trojice mladih fudbalera, predsjednik Vladan Lukić nije želio da komentariše teme koje bi mogle da se nađu na dnevnom redu sastanka tijela kojim rukovodi.

Crvenu zvezdu poslije očajne polusezone potresa i organizaciona i finanansijska kriza. Klub je trenutno, pored "standardnih" problema sa dugovima, bez sportskog direktora, direktora omladinske škole i kondicionog trenera. Sve su to problemi o kojima će raspravljati naujuže rukovodstvo dva dana nakon što je održan i redovni sastanak sa predstavnicima generalnog sponzora "Gasproma", a na kojem je navodno bilo priče o revidiranju ugovora.

UO, nakon što usvoji ostavke sportskog direktora Ivana Adžića i člana tog tijela Gorana Vesića, trebalo bi da raspravlja i o eventualnom angažovanju Dragana Džajića u klubu, koji uprkos različitim informacijama do danas nije rekao ni definitivno "Da", ali ni konačno "Ne".

Jedna od tema trebalo bi da budu i vanredni izbori za predsjednika Crvene zvezde. Lukić je odmah poslije poraza od Partizana najavio da će ih raspisati, s tim što je, prema Statutu, neophodno da on to prvo predloži Upravnom odboru, a potom da UO usvoji predlog.

Ni o jednoj od ovih tema Lukić nije želio da govori dan ranije ističući da se "ne postaje prvotimac Crvene zvezde svaki dan". Prvi čovjek Zvezde ni poslije zvaničnog predstavljanja Krenete, Ožegovića i Đuričkovića nije htio da daje izjave novinarima već je u prolazu ljubazno najavio da će o odlukama UO javnost biti obaveštena saopštenjem u petak.

(N.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC