• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rivaldo se nudi Partizanu!

Zanimljiva vijest dolazi iz Partizana - Brazilac Rivaldo, preko svojih menadžera, poslao ponudu crno-bijelima da ga angažuju.

 Rivaldo se nudi Partizanu! Izvor: MONDO

Rivaldo Vítor Borba Fereira ili samo Rivaldo, čuveni brazilski fudbaler mogao bi da se vrati u Evropu i to ne bilo gde već u Partizan!

MONDO saznaje u Partizanu da je u Humsku stigao faks njegovog menadžera sa ponudom za crno-bijele, a dobra stvar za beogradski klub je to što za njega ne bi morao da plati obeštećenje (slobodan je igrač).

Pitanje je, međutim, da li su u srpskom šampionu zainteresovani da dovedu vremešnog Rivalda, koji ima 39 godina. Svakako je da bi njegov dolazak značio Partizanu zbog publiciteta, ali poslovna filozofija crno-bijelih je da se ide na podmlađivanje tima.

Prelazni rok je tek počeo i umnogome će stvari zavisiti od toga da li će još neki napadač, posle Vladimira Jovančića, napustiti klub.

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je za MONDO tačnost informacije, ali i stav da se crno-bijeli oslanjaju na sopstveni pogon, na mlade snage.

"Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Zanimljivo je kako se ovakve informacije brzo šire...Sigurno da nam je drago da takva legenda ima želju da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovdje i u Teleoptiku. U svakom slučaju ova ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na glasu", rekao je Krstajić.

Koliko je realno da Rivaldo dođe u beogradski klub?

"Moramo biti svjesni da Rivaldo ima 39 godina, praktično je ušao u četvrtu deceniju života", rekao je Krstajić, a potom se našalio: "Ako ne bude našao klub, može da dođe da nas pojača u Medija ligi, da igra sa nama veteranima".
Rivaldo je promijenio mnogo klubova u karijeri, ali u njegovom curriculum vitae (CV) stoji i da je igrao za Barselonu, Milan, Korintijans, Palmeiras, Olimpijakos, AEK, Deportivo La Korunju...Ove godine igra na pozajmici u Sao Paulu.

Tokom petogodišnjeg igranja za Barselonu osvojio je dve titule šampiona Španije i Kup Kralja.

Svojevremeno je (1999. godine) dobio priznanje za najboljeg igrača na svijetu, a njegov zemljak Pele ga je uvrstio među 125 najboljih igrača svih vremena.

Sa brazilskom reprezentacijom, za koju je odigrao 74 utakmice i postigao 34 gola, osvojio je titulu prvaka svijeta na Mundijalu 2002. godine.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC