• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potukli se najbolji drugovi, Mika i Mario

"Ako mi ne dodaš u noge, neću ni da se pomjerim", dobacio je Baloteli, na šta mu je Ričards odgovorio: "Mario, odrasti". Potom je uslijedila tuča…

 Potukli se najbolji drugovi, Mika i Mario Izvor: MONDO

Posljednja vijest iz tabora Mančester sitija: Potukli se Mario Baloteli i Mika Ričards na treningu.

Dakle, biti Roberto Manćini definitivno nije nimalo prijatno.

Ovaj čovjek, svaka mu čast, gotovo jednom nedjeljno mora da rješava međuljudske odnose u ekipi, ispade svojih umišljenih zvijezda i zvjezdica, da "hendluje" njihove neodmjerene izjave u medijima, suočava se sa odbijanjem statusa rezerve, nepovratkom sa priprema, čukanjem automobila, korišćenjem marihuane, ismijavanjem gradonačelnika, itd.

Ima toga još, sigurno, vjerovatno javnost nije baš upoznata sa svim problemima koje mora da sređuje italijanski trener, koji pritom uspjeva da bilježi odlične rezultate i drži prvo mjesto u Premijer ligi.

Tuča između dva saigrača kratko je trajala, jer su ih razdvojili Jaja Ture, Džejms Milner i kapiten Vensan Kompani.

"Sada je sve izglađeno između Marija i mene. To se dešava na treninzima... Na kraju smo jedan drugom dali ruku", napisao je Ričards na svom Twitter profilu.

Da je sve OK, samo dokle(?), istakao je i nesrećni Manćini. On je čak rekao da su mediji preuveličali problem, mada slike svjedoče da je bilo veoma žustro.

"Pitao sam Balotelija, zašto uvijek on mora da bude u centru ovakvih događaja. Mario je odgovorio da se naljutio na Ričardsa jer mu ovaj nije dodao loptu. Sukob nije bio tako strašan, poslije deset minuta situacija se smirila. Takve stvari se često dešavaju u sportu", rekao je Manćini engleskim medijima.

"Mario i Mika su prijatelji. Ipak, Mario je kralj ovakvih situacija i morao bi da povede više računa u budućnosti", kazao je Manćini.

Menadžer Sitija u šali je dodao da se nada da Baloteli, sada kad se bliže praznici, neće ponovo zapaliti kuću igrajući se vatrometom ili nekim drugim pirotehničkim sredstvima.

"Praznici nam stižu, uvijek je tu dosta vatre i možda je bolje da Mario bude u hotelu, a ne kod kuće", dodao je, uz osmijeh, Manćini.

Inače, o tom odsjedanju u hotelu, koje ga je do sada koštalo 55.000 funti, pisali smo u četvrtak.

Baloteliju, koji je u legendarnoj pobjedi Sitija nad gradskim rivalom Mančester junajtedom od 6:1 nosio majicu "Why always me?" (Zašto uvijek ja?), ovo nije prva "čarka" sa saigračima na treningu, pošto se u prethodnih godinu dana sukobio i sa Kompanijem i Džeromom Boatengom.

Engleski mediji, čudom se čude, jer se ovog puta tuča dogodila između dva najbolja druga!? Srećom, navodi "The Mirror", Ričardsove pesnice nisu dohvatile Balotelijevu glavu, a Italijan se u jednom trenutku povukao i stavio ruke iza leđa, dajući do znanja da ne želi tuču.

Povod za frku bilo je Balotelijevo dobacivanje:

"Ako mi ne dodaš na nogu, neću da se pomjerim", aludirajući na to da Ričardsove lopte i ne idu baš precizno ka njemu.

Drug mu je dobacio:

"Mario, odrasti više..."

Na to je Baloteli počeo energično da dobacuje kolegi nešto na italijanskom jeziku, što prisutni nisu razumjeli, ali računajući da se radi o uvredama, Ričards je krenuo u obračun sa napadačem.

Menadžer Manćini ih je, kada se sve smirilo, pozvao, održao lekciju pred cijelim timom i natjerao da se rukuju, a kasnije o svemu obavijestio čelnike kluba, ali insistirao da ne budu kažnjeni. Ipak, svi su izgledi da je ispadanje iz Lige šampiona uz prvi poraz u prvenstvu, doživljen prošlog vikenda od Čelsija, dovelo do napete situacije u klubu. Naročito što Siti očekuje još jedan derbi sa Arsenalom.

Mediji podsjećaju da je tuča u Sitiju bilo "oduvijek", a prije Balotelijevog dolaska, zadužen za nesuglasice bio je Emanuel Adebajor, koji se potukao sa Kolom Tureom, bivšim saigračem iz Arsenala, koji je u međuvremenu doživio dugu suspenziju zbog korišćenja marihuane, a bio je kapiten u tom trenutku.

Epska je i tuča između Osmana Daboa i opakog Džoija Bartona od prije skoro deset godina, kada je Dabo doživio teške povrede lica.

"Daily Mail" navodi da je ovo peti slikani incident na treninzima Sitija ove godine i da je Baloteli bio akter u četiri. Pored Ričardsa, Kompanija i Boatenga, ulazio je u gurku i psovke sa Karlosom Tevezom i srpskim fudbalerom Aleksandrom Kolarovim.

Balotelijevom dosijeu trebalo bi dodati i to da je u više navrata morao da putuje u Italiju, kako bi na sudu u Napulju svjedočio o navodnoj povezanosti sa mafijaškim krugovima, dok je nedavno umalo zapalio cijelu kuću vatrometom.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC