• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Real se plaši ruske zime

Posle žreba za osminu finala Lige šampiona favoriti uglavnom zadovoljni, osim madridskog Reala, koji će u nevrijeme gostovati CSKA u Moskvi.

 LŠ: Real se plaši ruske zime Izvor: MONDO

Čuvena ruska zima znala je kroz istoriju mnogima da zagorča život.

I najjači su padali zbog ledenih noći ruske ravnice...

Real će u februaru napasti CSKA u Moskvi, a u "kraljevskom klubu" najviše se plaše hladnog vremena.

"CSKA je opasan tim, to su pokazali eliminacijom Lila koji je šampion Francuske, a i pobijedio je Inter. Fudbal je nepredvidiva igra. Ovaj tim ima dobre igrače, mlade i brze. U principu, mi moramo biti oprezni jer prvu utakmicu igramo u Moskvi, u februaru, kada će vremenski uslovi biti teški", rekao je Emilio Butragenjo.

Butragenjo je dodao da Real "ima dobar tim" i da igrači igraju "veoma dobro ove sezone".

U redovima najvećeg protivnika Reala - Barselone, zadovoljni su žrijebom i to upravo zbog činjenice da neće putovati u Moskvu. Šampion Evrope u osmini finala igraće protiv Bajera.

Direktor Barselone Amador Bernabeo smatra da je jedino bitno njegovoj ekipi što neće igrati u Rusiji.

"Za nas najvažnije je da ne igramo u Rusiji, zbog razlike u temperaturi, a posebno distance između Španije i Rusije", kazao je Bernabeu.

Sportski direktor kluba iz Leverkuzena Rudi Feler kazao je da svi u Bajeru moraju da se nadaju da će njihov protivnik "imati loš dan".

"Barselona je najbolji tim na svijetu i prirodno je da, kao branilac titule, eliminiše autsajdera. Daćemo sve od sebe, nećemo se kriti. Igraćemo ofanzivno, nećemo praviti bunker. Svi moramo da se nadamo da će Barsa imati loš dan. Nemamo šta da izgubimo, pritisak je minimalan", kazao je Feler.

Inter će preko Olimpika pokušati da stigne do osam najboljih u Evropi.

Trener "nerazura" Klaudio Ranijeri rekao je poslije žrijeba da želi da se osveti treneru Olimpika iz Marseja Didije Dešanu.

"Biće velika utakmica između Intera i Marselja, a posebno će biti zanimljiv sukob Dešana i mene. Želim da mu se osvetim za poraz 2004. godine kada me je u polufinalu izbacio sa Monakom dok sam ja trenirao Čelsi", rekao je Ranijeri.

Italijan je istakao da je najbitnije da njegovi igrači u duel sa Olimpikom uđu "fizički i mentalno spremni".

"Poslije osmine finala ću reći da li sam srećan zbog žrijeba. Najvažnije je da u duel uđemo fizički i mentalno spremni, jer u punoj snazi možemo svakoga da pobijedimo", kazao je Ranijeri.

U osmini finala protivnik Bajernu biće švajcarski Bazel. Bavarci imaju veliki motiv jer se finale igra na njihovom stadionu.

"Moramo da se fokusiramo na oba meča. Naš tim će biti dodatno motivisan jer se finale igra u Minhenu. Moramo da dokažemo da smo bolja ekipa od Bazela, a prirodno je što ćemo mi biti favoriti. Ako igrači daju sve od sebe imamo odlične šanse da se plasiramo u četvrtfinale", kazao je Karl Hajnc Rumenige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC