• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli kao Deda Mraz?

Društvenom mrežom Twitter u subotu uveče je počeo da se širi možda i najneverovatniji trač do sada o napadaču Mančester sitija.

 Baloteli kao Deda Mraz? Izvor: MONDO

Mario Baloteli je još u Italiji postao sinonim za frazu "Očekuj neočekivano", a otkako se preselio u Englesku "prži" nesmanjenim intenzitetom.

Ispaljivanjem vatrometa iz kupatila uspio je da zapali sopstvenu kuću, viđao se sa porno glumicom, preselio se u najluksuzniju sobu hotela "Hilton"...

Ako je istinita informacija koja se u subotu uveče pojavila na Twitteru, Baloteli je nadmašio i samog sebe, akcijom kakvu bi mogao da smisli samo američki komičar Edi Marfi.

Napadač "građana" navodno se vozio ulicama Mančestera obučen kao Deda Mraz, dijeleći prolaznicima novčanice od 20 funti, a priča je nevjerovatnija utoliko što Siti u nedjelju popodne igra derbi utakmicu sa Arsenalom!

Postavlja se pitanje da li je ovo tačno?

Ako jeste, velika je vjerovatnoća da je neko sve snimio i da će se pojaviti na internetu. Ako je samo trač, tj. izmišljotina, nema veze...

Opet možemo da se smijemo zamišljajući kako bi to izgledalo u realnosti. Ako neki fudbaler ima kapacitet da takvu ideju jednog dana sprovede u djelo, Mario Baloteli sigurno je prvi "pik"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC