• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar: Protiv Barse se ne može

Talentovani fudbaler Santosa čestitao je Barseloni, koja je u finalu Svjetskog klupskog prvenstva nadigrala i ubjedljivo pobijedila njegov tim (4:0).

 Nejmar: Protiv Barse se ne može Izvor: MONDO

Nejmar je poslije debakla Santosa u finalu u Jokohami, kao i svoje nedorečene partije, konstatovao da je Barselonu "nemoguće zaustaviti".

"Najbolji su na svijetu, imaju fantastične fudbalere i zaslužili su da pobijede. Dobili smo važnu lekciju".

Strijelci za Katalonce bili su Mesi dva puta, Ćavi i Fabregas, dok je Nejmar propustio jednu od malobrojnih dobrih šansi za prvaka Južne Amerike.

"Mislim da smo ipak pokazali potencijal. Nadam se da ćemo se jednog dana vratiti i osvojiti ovaj turnir. Santos je drugi na svijetu i to je veliki uspjeh", dodao je Nejmar.

Kapiten Barselone Karlos Pujol pobjedu je posvetio Davidu Vilji, koji je slomio nogu u polufinalnom meču protiv katarskog Al Sada.

"Nismo dobili lako, kao što je možda izgledalo. Prvi gol nam je znatno olakšao posao. Vjerovali smo u svoje kvalitete i držali napadače Santosa pod kontrolom".

Barselona je prvi klub sa dvije titule svjetskog klupskog prvaka (takmičenje se pod tim imenom igra od 2005), pošto je prije dvije godine u Abu Dabiju savladala Estudijantes - 2:1.

Barsin poraz od Internasionala 2006. donio je posljednji trofej nekoj vanevropskoj ekipi. Nakon toga su finala gubili Boka Juniors, LDU Kito, Estudijantes i prošle godine afrički Mazembe.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC