• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica za MONDO: Imam jednu želju, Zvezdu!

"Nedavno sam proslavio rođendan, poželio sam da pređem u Crvenu zvezdu. Isto ću uraditi i za Novu godinu", kaže Filip Kasalica za MONDO.

 Kasalica za MONDO: Imam jednu želju, Zvezdu! Izvor: MONDO

Tandem Slobode Point, Filip Kasalica/Nikola Maksimović, obilježio je jesen u crveno-crnom dresu užičke Slobode. Jedan pred protivničkim, drugi pred svojim golom.

Veliki su izgledi da će slična priča biti ponovljena i na proljeće, ali u crveno-bijelom dresu.

Takvoj mogućnosti raduju se navijači Crvene zvezde, ali i dvojica mladih fudbalera, koji "gore od želje" da im se ostvari želja da pređu na "Marakanu".

"Neću da krijem, bilo je kontakata između Crvene zvezde i mog agenta. Istina je to što mediji već dugo pišu. Za sada, konkretne stvari nisu stigle do mene lično, ali da sam ja u pitanju, sutra bih mogao da potpišem za Crvenu zvezdu i pređem u Beograd", rekao je napadač Slobode, Kasalica, u razgovoru za MONDO.

"Ipak, izuzetno poštujem Slobodu, koja ima ogroman, ali ogroman značaj za moju karijeru i u ovom trenutku, bez obzira na moju želju, najbitnije je šta će reći Sloboda i da li će biti postignut dogovor sa Crvenom zvezdom", ogradio se rođeni Užičanin, koji je odlučio da nastupa za crnogorsku reprezentaciju, čiji je dres nosio četiri puta.

Dok je još neizvjesno kada i da li će se Crvena zvezda i Sloboda dogovoriti oko vašeg obeštećenja, da li ste bar vi utanačili detalje eventualnog ugovora sa crveno-bijelima?

"Nisam, ali Zvezda i ja ćemo se lako dogovoriti, to je najmanji problem. Iskreno, vjerujem da će na kraju biti zadovoljne sve tri strane i da ću ja biti na najslađim mukama da konačno opravdam lijepe riječi koje je za mene rekao trener Zvezde, Robert Prosinečki. Do tada, čekam da vidim šta će biti, odnosno da li će me Sloboda pustiti da odem...", kaže napadač, koji je ove sezone postigao osam golova na 15 utakmica, od čega po jedan i Partizanu i Crvenoj zvezdi.



Dugo već, još dok je trajalo prvenstvo, govorilo se o vašem mogućem prelasku u Crvenu zvezdu. Da li vas čini nervoznim to što se transfer još nije ostvario? U Zvezdi je zacrtano da tim bude kompletiran 9. januara, kada počinju pripreme...

"Iskreno, postoji mala nervoza kod mene, volio bih da što prije saznam koji mi je status. Sve sam prepustio agentu, u kojeg imam puno povjerenje i nadam se da će mi on ispuniti veliku želju".

Novogodišnju?

"I novogodišnju i rođendansku. Nedavno sam proslavio rođendan, to sam poželio. Isto ću poželjeti i za Novu godinu. Tačnije, to mi je trenutno jedina želja", podvlači momak rođen 17. decembra 1988. godine, koji je od 2004. do 2008. igrao za OFK Beograd, ali uglavnom bio pozajmljivan manjim klubovima, da bi prije tri i po godine prešao u kulski Hajduk i tu se zadržao do prošlog ljeta.

Visoki napadač jednostavno je "eksplodirao" u dresu Slobode ove sezone, a isto se može reći i za mladog stopera Nikolu Maksimovića. Ovaj standardni defanzivac užičkog kluba, sa 20 godina i 193 centimetara visine, jednako je interesantan Crvenoj zvezdi, koliko i Kasalica.

Da li ćete u Beograd povesti i saigrača?

"Ako mislite na Nikolu Maksimovića, ja bih to mnogo volio. Pričali smo više puta, znam da i kod njega postoji ogromna želja da dođe u Crvenu zvezdu. Radi se o izuzetnom igraču i jako dobrom momku, koji bi, siguran sam, bio od velikog značaja za odbranu Zvezde. Ubijeđen sam da bi odmah izborio mjesto u timu, jer jako dobro znam sve njegove kvalitete, a malo je takvih igrača kod nas. Zvezda bi u njemu dobila veliko pojačanje", ishvalio je druga i kolegu Kasalica, možda, budući miljenik Zvezdinog sjevera.

(N. Janković - MONDO, foto: fksloboda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC