• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Nova godina - novi Baloteli

Trener Mančester sitija ima novogodišnju želju - da Mario Baloteli izbaci "bubice iz glave" i odraste.

 Manćini: Nova godina - novi Baloteli  Izvor: MONDO

Mario Baloteli ima sve što mu je bilo potrebno za fudbal. Ali, ima i "ludu glavu". Teško je i nabrojati šta sve tom momku nije padalo na pamet posljednjih godina, šta je sve uradio van terena...

Sukobi sa saigračima na treninzima, neobuzdane žurke sa sve vatrometom i požarom...Još je u vrijeme igranja za milanski Inter skrenuo pažnju na sebe neobičnim izjavama, fotografisanjem u dresu najvećeg rivala Milana, a posebno je "odlijepio" kada je avgusta 2010. godine prešao u Mančester siti, gdje prilično zarađuje.

Ali, Baloteli nije samo razuzdani momak van terena. Na terenu je pokazao šta sve umije i šta može. Onaj koji je konstantno vjerovao u Balotelija je njegov trener Roberto Manćini. Sve ono što Manćini traži od Balotelija je da "fundamentalno obrati pažnju na ponašanje".

"Nadam se da će nova godina donijeti novog Balotelija, odnosno pozitivnu promjenu u njegovom ponašanju. Ako želi da igra dobro i vodi uzoran privatni život, trebalo bi tako i da se ponaša, uvijek. Ne samo u jednoj nedjelji ili na dan, dva. Uvijek", rekao je Manćini.

Baloteli ima 21 godinu i neki "incidenti" su razumljivi za njegove godine. Što bi rekli, mladost-ludost.

Ali, to što je poznata ličnost mora da ga promijeni iz korijena, nada se Manćini.

"On mora da napreduje svakodnevno. Mario je mlad, a kada ste mlad igrač, imate prostora za stalni napredak. Tek tako možete da iskažete sav potencijal koji posjedujete. Svaki vrhunski fudbaler treba da vodi porodičan život i da se uzorno ponaša - da je prvi na treningu, prije svega. Tako bi i on trebalo da razmišlja", rekao je italijanski trener.

Slično je ljetos izjavio i selektor italijanske reprezentacije Ćezare Prandeli, koji je mladom napadaču poručio da treba da odraste.

Baloteli je ove sezone postigao 11 golova za Siti. Uključujući dva u istorijskoj pobjedi nad Mančester junajtedom (6:1) na Old trafordu. Kada je postigao prvi, ujedno i vodeći gol za "građane" podigao je dres, a na majici ispod je pisalo: "Zašto uvijek ja?".
Moguće je da je i njemu došlo iz...jednog mjesta u glavu da je vrijeme da se promijeni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC