• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko Madrid "lovi" Bambija

Španski i ruski mediji plasirali informaciju da je Atletiko Madrid zainteresovan za srpskog reprezentativca Zorana Tošića i da nudi sedam miliona evra moskovskom CSKA.

 Atletiko Madrid "lovi" Bambija  Izvor: MONDO

Ruski mediji su objavili, a španski odmah prenijeli - Atletiko Madrid zainteresovan je za Zorana Tošića, srpskog reprezentativca, trenutno člana moskovskog CSKA.

Prema tim nezvaničnim informacijama, Madriđani su spremni da plate Tošića sedam milion evra, koliko ga je svojevremeno Mančester junajted platio Partizanu, za koji je odigrao 49 utakmica i postigao 14 golova.

Tošić se nije naigrao u Junajtedu, a mnogo bolje se snašao u ruskom fudbalu. Pre prelaska u CSKA igrao je na pozajmici u Kelnu, da bi od 2010. godine postao član moskovskog kluba.

Ako se ove tvrdnje obistine i ako se transfer ostvari, Tošić će biti treći srpski fudbaler koji je nosio dres Atletiko Madrida. Zanimljivo, ostala dvojica su takođe bivši igrači Partizana - Milinko Pantić i Mateja Kežman.

Još jedan igrač Partizana, koji je i dalje u beogradskom klubu, Zvonimir Vukić bio je u tom španskom klubu, ali je igrao za B tim Atletiko Madrida. Odatle je i prvi put došao u Partizan.

Zanimljivo je da bi još jedan bivši igrač CSKA a istovremeno srpski reprezentativac mogao karijeru da nastavi u Španiji.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, za Krasića su zainteresovani Sevilja i Viljareal.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC