• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Radnički za Evropu, Pazarci za opstanak

Poznanici iz Prve lige Srbije u subotu igraju duel na "Čika Dači". Radničkom potrebni bodovi za Evropu, Pazarcima da ostanu i dalje u eliti.

 JSL: Radnički za Evropu, Pazarci za opstanak Izvor: MONDO

Sa različitim motivima, ali sa istim ciljem fudbaleri Radničkog i Novog Pazara u subotu će ući u utakmicu 25. kola Jelen Superlige u Kragujevcu.

Kragujevčani igraju za "evropske bodove", Pazarci za bodove koji ih ostavljaju u superligaškom društvu. To će biti jedna od utakmica ovog vikenda u kojoj će se ekipe nadmetati za bodove koje ih ostavljaju u trci za evropskim prolazom ili im donose poene spasa.

Tako će u Beogradu igrati BSK i Jagodina, u Subotici Spartak i Vojvodina (Subotičani nisu potpuno bez šansi za plasman u Evropu), Crvena zvezda dočekuje Slobodu...

Što se tiče utakmice u Kragujevcu, obje ekipe imaju pravo na nadu, što potvrđuju njihovi posljednji rezultati. Radnički je poslije četiri utakmice u prethodnom kolu savladao Metalac kao gost, dok je Novi Pazar od dolaska Dragoljuba Bekvalca zabilježio pobjedu nad Borcem u Čačku i remizirao sa Crvenom zvezdom, što se može računati i kao trijumf Pazaraca.

Nakon što je Radnički u 23. kolu igrao sa Hajdukom pred praznim tribinama zbog kazne, uprava kragujevačkog kluba odlučila je da ulaz na stadion "Čika Dača" za meč protiv Novog Pazara, u subotu od 16 časova bude slobodan.

U Radničkom očekuju nova tri boda i novi korak ka Evropi.

"Uvijek je utakmica protiv Novog Pazara izazivala dodatnu motivaciju. Čeka nas jedna teška utakmica protiv iskusne i organizovane ekipe, koja nije izgubila protiv Zvezde i Partizana na svom terenu. Oni će doći motivisani, da odigraju čvrsto sa ciljem da nam uzmu bodove, ali mi im to nećemo dozvoliti. Očekujem nova tri boda koja će nas dodatno približiti Evropi", izjavio je golman Radničkog Ognjen Čančarević.

Pazarci su vratili samopouzdanje.

"Bekvalac je znao da niko od nas nije preko noći zaboravio da igra fudbal, već da su nam poljuljani samopouzdanje i vjera u sebe. Među igračima je atmosfera odlična. Idemo u Kragujevac da mudrom i hrabrom igrom neutrališemo njihove glavne adute. Ne prijetimo, Radnički je favorit, ima dobar tim, ali vjerujem da snagom kolektiva i velikom borbenošću možemo da ostvarimo povoljan ishod", kaže vezista Pazara Semir Hadžibulić.

Jesenas je u duelu ova dva tima bilo 0:0.

PAROVI 25. KOLA:

subota (sve utakmice počinju u 16h, osim ako nije drugačije označeno):

Radnički - Novi Pazar
Borac - OFK Beograd
Smederevo - Partizan
Javor - Rad
BSK - Jagodina
Spartak - Vojvodina
Crvena zvezda - Sloboda (18h)

nedjelja:

Metalac - Hajduk

(MONDO - foto: FK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC