• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Vojvodina otkazala finale Kupa?

Vojvodina i Novi Sad otkazali organizaciju iz bezbjednosnih razloga. Treba očekivati da će finale biti "preseljeno" u Beograd.

 MONDO: Vojvodina otkazala finale Kupa? Izvor: MONDO

Osnovni preduslov da u FSS uopšte bude razmatrana selidba finale utakmice Kupa Srbije iz Novog Sada u Beograd, prema saznanjima do kojih je došao MONDO, ispunjen je. Nezvanično, FK Vojvodina i Novi Sad otkazali su organizaciju utakmice, koja bi trebalo da bude odigrana 16. maja, a kako saznajemo, razlozi su bezbjednosne prirode.

Naime, u Vojvodini nisu sigurni da će moći da organizuju utakmicu Crvena zvezda - Borac tako da svima na stadionu Karađorđe garantuju bezbjednost, što dodatno otežava stav najvatranije navijačke grupe "Firme" da sjeverna tribina bude zatvorena i za navijače beogradskog i čačanskog kluba.

To bi na raspolaganje ostavilo samo dvije tribine na stadionu, pa je veliko pitanje kako bi bili razdvojeni navijači dva kluba.

Sljedeći na potezu je vjerovatno FSS, odnosno Odbor za hitna pitanja, koji bi trebalo da iznese svoj stav o novonastaloj situaciji. Ruku na srce, ona je bila i najavljivana od dana kada je Borac eliminisao Vojvodinu u polufinalu.

Po svemu sudeći, biće samo pitanje da li će se Zvezda i Borac sastati u Humskoj ili Ljutice Bogdana, a ako Čačani ne budu imali ništa protiv da igraju na stadionu Crvene zvezde, to će se vjerovatno i dogoditi što bi im dodatno napunilo klupsku kasu.

(N.J, MONDO, foto Novisad.cc)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC