• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Ćurčića nisu zvali, Hadžibegić se nudi

"Nisam imao kontakte sa čelnicima Novosađana. Pratim šta se piše, čujem šta se priča, sve su to spekulacije", kaže v.d. selektora Srbije

 VOŠA: Ćurčića nisu zvali, Hadžibegić se nudi Izvor: MONDO

Radovan Ćurčić, prema nekim pričama, prvi je "pik" Vojvodine za upraženjeno mjesto trenera. Vršilac dužnosti selektora Srbije odmara u Ivanjici i tvrdi da novih vijesti iz Novog Sada nema.

"Što se tiče Vojvodine, stvarno nikakvih kontakata sa čelnicima kluba nisam imao. Pratim šta se piše, čujem šta se priča, ali iz Novog Sada nije bilo poziva, tako da su sve samo spekulacije", kaže Ćurčić za "Novosti" i naglašava da ima ugovor o vođenju nacionalnog tima do dana izbora novog selektora.

Na drugoj strani Faruk Hadžibegić, bivši selektor reprezentacije BiH i trener više turskih i francuskih klubova, ponudio je Vojvodini svoje usluge. On, međutim, nije i jedini stranac koji bi na klupi "lala" mogao da naslijedi nedavno smijenjenog Dejana Vukićevića - u "igri" je i bivši trener Sarajeva.

"Da, Hadžibegić je izrazio spremnost za razgovare o eventualnoj saradnji i dolasku u Novi Sad. Sa druge strane, međutim, u opticaju je i ideja da novi šef stručnog štaba bude Čeh Jirži Plišek, do decembra prošle godine trener Sarajeva", prenose "Novosti" neimenovani izvor blizak novosadskom klubu.

"Bilo je kontakata i sa Milovanom Rajevcem koji je, svojevremeno, sa generacijom Kačara, Despotovića, Pekarića, Kahrimana i ostalih ostvario odlične rezultate. On, međutim, i dalje ima samo selektorske ambicije i šanse za njegov povratak na mjesto uspjeha praktično ne postoje".

Osim za trenerom Vojvodina je i u potrazi za sportskim direktorom, koji bi trebalo da naslijedi Miodraga Pantelića.

Najprije je pominjan Miroslav Tanjga, koji je na toj funkciji bio 2001, ali od toga, definitivno, neće biti ništa. Ni Leo Lerinc, kojeg bi, inače, mnogi željeli da vide u klubu, navodno, nema namjeru da napušta menadžerski posao. Uz njih, kao moguća rješenja pominju se i Ljubiša Dunđerski i Saša Drakulić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC