• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćosić odstranjen jer nije potpisao nagodbu?

Iza odstranjivanja Uroša Ćosića sa treninga Crvene zvezde krije se njegova odluka da ne potpiše nagodbu o naknadnoj isplati zaostalih zarada.

 Ćosić odstranjen jer nije potpisao nagodbu? Izvor: MONDO

Uroš Ćosić nastaviće da trenira individualno do isteka pozajmice i povratka u matični CSKA iz Moskve. Tako su odlučili u Crvenoj zvezdi.

Razlog - da bi se u svlačionici oslobodilo mjesta za mlađe igrače. To je, bar, stav kluba.

Ipak, "Sportski žurnal" u broju od petka navodi da su razlozi za odstranjivanje 19-godišnjeg defanzivca sa treninga prvog tima crveno-bijelih nešto drugačiji, odnosno mnogo konkretniji. Ćosić je, navodi se, jedan od fudbalera koji nisu željeli sa Upravom kluba da se nagode oko isplate zaostalih zarada.

Igrač je zbog toga, piše "Žurnal", udaljen sa treninga prvog tima, a pitanje je da li će ostati jedini, s obzirom na to da još neki igrači nisu pristali da im se neisplaćena novembarska zarada prolongira za kraj sezone. Među njima, navodno je i Nikola Petković, a Ćosić i on nezadovoljni su jer ne dobijaju šansu da igraju.

Ćosić nijednom ovog proljeća nije bio u kombinaciji za tim, čak ni na treningu, dok Petković šansu dobija povremeno kada je Filip Mladenović suspendovan ili mu je potreban odmor.

"Žurnal" navodi da prvobitno na nagodbu nisu pristali ni Miloš Dimitrijević, Kristijan Borha, Evandro Goebel, Vinisijus Pašeko, ali da su oni omekšali stav u međuvremenu.

Cela "frka" sa nagodbama počela je zbog približavanja roka za licenciranje za evro-kupove. UEFA ima stav da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde mora da isplaćuje dugovanja iz prethodnog perioda prema bivšim igračima i trenerima, ali i da u realnom vremenu ne smije da stvara nova - odnosno da svaki od igrača pod ugovorom mora da redovno da dobija platu.

S obzirom na to da u klubu nisu imali sredstva da svim igračima isplate svaku zagarantovanu zaradu ove sezone, od svojih fudbalera su zatražili pristanak da im se dugovanja isplate naknadno, odnosno do 31. jula ove godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC