• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apija: Do kraja da budemo ozbiljni

Stefan Apija smatra da su promašene šanse i neozbiljnost uticali na dosadašnje igre Vojvodine, ali da je u klubu pozitivna energija ponovo zavladala.

 Apija: Do kraja da budemo ozbiljni Izvor: MONDO

Vojvodina se neće boriti za trofej u Kupu Srbije, otišao je Dejan Vukićević, sa njim i sportski direktor Miodrag Pantelić.

Iako je osnovni cilj za ovu sezonu, a to je trijumf u kupu, ostao neostvaren, u Vojvodini imaju zbog čega i zašto da se zalažu do kraja prvenstvene sezone. Borba za plasman u Evropu.

Najzvučnije pojačanje Vojvodine Stefan Apija kaže da ekipa do kraja sezone mora da bude ozbiljna.

"Svaki tim ima uspone i padove. Svuda je takva priča, to se dešava i najvećima, pogledajte recimo Čelsi, Arsenal...Zašto nam se sve ovo dogodilo? Nismo koristili šanse, nismo bili dovoljno ozbiljni...vi ti negativni rezultati su nas malo poljuljali. Ali, opet imamo potrebnu energiju i do kraja prvenstva treba sve utakmice da shvatimo ozbiljno. Ostali smo bez kupa, ali imamo motiv, a to je plasman u Ligu Evrope. Atmosfera u svlačionici je odlična i očekujem da pobjeđujemo", rekao je Apija uoči gostovanja Vojvodine u Subotici u 25. kolu JSL.

Upitan kako vidi svoje dosadašnje igre u Vojvodini, Apija je bio realan:

"Nisam na svom vrhuncu i nivou, to je jasno. Imao sam dugu pauzu i ljudi iz kluba su me polako pripremali za igre. Osjećam da napredujem i da mogu mnogo više".

O protivnicima...

"Kada sam došao mislio sam da ćemo lakše igrati protiv ekipa iz donjeg dijela tabele, ali protiv Vojvodine svi igraju drugačije. Svaka utakmica je teška i zato svakog protivnika moramo da poštujemo i nikoga da potcijenimo".

Na pitanje kakav je odnos imao sa dosadašnjim trenerom Dejanom Vukićević, Apija je rekao da je saradnja bila savršena.

"Niko sa njim nije imao problem. Nijedan".

Na te riječi nadovezao se vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Spasoje Jelačić.

"Ne treba više da gledamo unazad. Treba da se okrenemo narednim utakmicama i našem cilju. Očekuje nas utakmica sa kvalitetnom timom kakav je Spartak i čiji je trener naš nekadašnji šef stručnog štaba Zoran Milinković. On dobro poznaje većinu igrača, njihove kvalitete, ali i mane. Ne vjerujem da ima tajni, ali mi ćemo probati da iznenadimo i njega i Spartak onim stvarima koje smo vježbali".

Jelačić je rekao da će pobjedi biti bliža ona ekipa koja dobije bitku i koja bude imala veći posjed na sredini terena.

Vojvodina ide u Suboticu desetkovana. Petar Škuletić je van stroja (ima šest šavova na stopalu, kao "uspomenu" iz Kule), a na povrede se žale još dvojica napadača Milan Bojović i Abubakar Oumaru, dok Moreira ima problem sa primicačem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC