• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Dajte nam finale, biće spektakl!

"Stav Crvene zvezde je da ta utakmica treba da bude odigrana na najvećem stadionu, pred 50.000 gledalaca", kaže za MONDO gensek Zvezde Stefanović.

 ZVEZDA: Dajte nam finale, biće spektakl!  Izvor: MONDO

Kad Vojvodina neće, Zvezda hoće! Što je logično...

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Đorđe Stefanović izjavio je za MONDO da je njegov klub spreman i nestrpljiv da preuzme organizaciju finalne utakmice Kupa Srbije, koju je u petak i zvanično otkazala Vojvodina, odnosno Grad Novi Sad.

"Stav Crvene zvezde je da ta utakmica treba da bude odigrana na našem najvećem stadionu, pred 50.000 gledalaca, u sjajnoj atmosferi i da to bude istinski sptektakl. Nestrpljivo očekujemo odluku FSS i poručujemo da smo spremni da organizujemo finale", rekao je Stefanović za naš portal.

Poslije zvanične odjave Novosađana, na potezu je Odbor za hitna pitanja FSS, koji bi trebalo u kratkom roku da donese odluku s obzirom na to da je utakmica zakazana za 16. maj. Moguće je da će svoj stav, po ovom pitanju, morati da iznese i drugi finalista - Borac iz Čačka.

Ukoliko se Čačani budu protivili ideji da finale bude odigrano na stadionu protivnika, onda će FSS možda morati da odredi neki drugi stadion, najvjerovatnije Partizanov. S druge strane, Čačani bi imali čistu finansijsku korist ukoliko bi finale bilo odigrano u Ljutice Bogdana, s obzirom da je kapacitet Zvezdinog stadiona 55.538 mjesta, dok u Humskoj može da okupi maksimalno 32.710 gledalaca.

Prema grubim proračunima, ukoliko bi stadion Crvene zvezde bio rasprodat za finale koje organizuje FSS, svakom finalisti pripalo bi oko 75.000 evra od te utakmice.

Na potezu je FSS, ali i Borac.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC