• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasprom daje Zvezdi više novca

Ruski naftni gigant odlučio da od maja "pojača" sponzorski ugovor sa Crvenom zvezdom. Ozvaničena i saradnja sa "Leđeom".

 Gasprom daje Zvezdi više novca  Izvor: MONDO

Na Klupskom vijeću FK Crvena zvezda, u čijem stalnom tijelu sjede i predstavnici Gasproma, u petak je dogovoreno povećanje ugovora o sponzorstvu sa ruskom kompanijom, koje će stupiti na snagu od maja mjeseca.

Nezvanično saznajemo da se radi o duplo većoj sumi od prethodne (između 2,2 i 2,5 miliona evra) i da ona neće biti isplaćivana kroz premije i bonuse, već kroz redovne isplate koje će Gasprom uplaćivati na račun Crvene zvezde.

Izvještaj sa sjednice Klupskog vijeća objavljen je i na klupskom sajtu, u vidu saopštenja.

"Predstavnici OAD 'Gasprom njeft', koji su članovi Vijeća, želeći da se stimuliše pozitivne tendencije u sportskim dostignućima kluba, izrazili su spremnost kompanije da se razmotri mogućnost povećanja iznosa sponzorskog ugovora s FK 'Crvena zvezda'. Očekuje se da će definitivnu odluku po ovom pitanju rukovodstvo OAD 'Gasprom njeft' donijeti u maju ove godine", poručeno je iz Crvene zvezde.

Rukovodstvo crveno-bijelih takođe je i aktiviralo ugovor sa novim tehničkim sponzorom - "Leđeom", koja je za četvorogodišnju saradnju platila više od sedam miliona evra. Petina ugovorene svote biće dostavljena u opremi, ostatak u novcu.

Iz Ljutice Bogdana je poručeno i da će klub prvi put u posljednje tri godine moći da očekuje ozbiljniji priliv novca od prodaje nekoliko igrača, prije svih Darka Lazovića, za koga je, kako je navedeno, Dinamo iz Kijeva zimus nudio svotu od pet miliona evra.

Klupsko vijeće Crvene zvezde takođe je i podržalo prijedlog za reformisanje organa uprave kluba, istaklo potrebu da se biznis plan kluba za 2012. godinu uskladi sa evropskim standardima i izrazilo nadu da će ekipa ove sezone uspjeti da osvoji Kup Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC