• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rednap: Drogba će koštati bogatstvo

Menadžer Totenhema volio bi da iduće sezone vidi Didijea Drogbu u svom timu, ali se plaši da će ga Kinezi privući velikim novcem.

 Rednap: Drogba će koštati bogatstvo Izvor: MONDO

Didije Drogba u prvom dijelu sezone je smatran "potrošenim" igračem, ali je na posljednjih nekoliko važnih utakmica pokazao da je i dalje majstor, uprkos činjenici da je nedavno proslavio 34. rođendan.

Kao što je poznato, njegov ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, a još niko iz uprave "plavaca" nije se oglasio sa najavom da će napadaču iz Obale Slonovače biti ponuđeno da ostane u klubu.

"On će i sljedeće sezone biti sjajan napadač - kako za Čelsi, tako i za klub koji ga eventualno bude angažovao. Svako želi da ima takvog igrača, ali ne može svako da ga priušti", izjavio je menadžer Totenhema Hari Rednap.

Iskusni strateg osjetio je Drogbin "gnjev" prošlog vikenda u polufinalnoj utakmici FA kupa na Vembliju (5:1), a zatim je afrički veteran postigao pobjedonosni gol u meču Lige šampiona sa Barselonom.

"Na ljeto će postati slobodan igrač, a takvi uvijek traže enormno visoka primanja. Trenutno se najveći novac vrti u Kini i ja mislim da će Didije završiti tamo. To je liga u kojoj sada može da se zaradi bogatstvo", dodao je Rednap.

Što se tiče Gereta Bejla i navodnog interesovanja koje je za Velšanina pokazala Barselona, Rednap je odgovorio da od njegove prodaje neće biti ništa.

"Ako Barsa želi Bejla, onda i mi želimo Mesija! Popričaću sa predsjednikom na tu temu, da vidimo da li bi Lionel možda htio u Totenhem..."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC