• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Ma, kakav Vilotić!

Nova potencijalna "bomba" u prelaznom roku: Partizan zainteresovan za štopera Crvene zvezde Milana Vilotića, koji je u nemilosti u sadašnjem klubu.

 Đurić: Ma, kakav Vilotić!  Izvor: MONDO

Partizan je zainteresovan za Milana Vilotića!

Glasina koja se prethodnih dana čula u beogradskoj čaršiji izgleda nije bila bez osnova.

Prema saznanjima MONDA i drugih beogradskih medija, crno-bijeli su razgovarali sa dosadašnjim štoperom Crvene zvezde i nekadašnjim kapitenom koji je u nemilosti sadašnjeg kluba.

Izvori MONDA navode da je koordinator za sportska pitanja u Partizanu Albert Nađ kontaktirao Vilotića u namjeri da ga angažuje od ljeta.

Ni Nađ, ali ni Vilotić nisu bili dostupni za komentar.

Ali, zato jeste predsjednik Partizana Dragan Đurić koji je u izjavi "Sportskom žurnalu" sve demantovao:

"Kakav Vilotić!? To nije tačno! Ne ramišljamo o Vilotiću".



Nekadašnji sportski direktor Partizana Mladen Krstajić kontaktirao je Vilotića još u oktobru prošle godine, dok je bio prvotimac Zvezde. Tada se Vilotić zahvalio Krstajiću na pozivu, rekavši da mu imponuje što ga Krstajić cijeni i ima visoko mišljenje o njemu, ali da "ne namjerava da napravi grešku kao Vladimir Stojković".

Međutim, od tada se mnogo toga promijenilo u karijeri Milana Vilotića.

Zvezda je zimus saopštila Vilotiću da više ne računa na njega, odnosno da nije u kombinaciji za sastav i određeno mu je da trenira samo stalno. Ali, od 24. februara Vilotić se nije pojavio na treningu i vjerovatno mu preti suspenzija, odnosno da će ga Crvena zvezda prijaviti Arbitražnoj komisiji FSS zbog neispunjavanja slova ugovora.

Vilotić ima ugovor sa Zvezdom do 31. maja ove godine i potom postaje slobodan igrač. Međutim, ako Arbitražna komisija FSS procijeni da je prekršio ugovor sa Zvezdom moguće je da će ga suspendovati, a pitanje je na koliko dugo.

Trener Zvezde Robert Prosinečki već je bio "u klinču" sa Vilotićem, još ljetos, kada je Vilotić dao sebi slobodu da saigračima održi "fudbalski čas", što se Prosinečkom nije dopalo.

Međutim, poslije intervencije iz vrha kluba, Vilotiću je oprošten taj gaf, ali drugi nije, poslije derbija sa Partizanom jesenas (0:2).

"Jeste da sam jednom pogazio riječ za dobrobit kluba, ali sada sam donio definitivnu odluku. Dok sam ja ovde trener Milan Vilotić neće trenirati sa prvim timom i nalaziće se na tranfer listi", izjavio je tada Prosinečki.

Vilotić se, inače, izborio a teškom bolešću, a tada je dobio podršku i od navijača Partizana.

(N.J. - R.J. - P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC