• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Štoperi Vojvodine hoće među "vječite"

Prema saznanjima lista, Ratko Butorović rekao igračima da više nije predsjednik Vojvodine. Mojsov bi u Partizan, a Trajković i Katai u Zvezdu.

 Mediji: Štoperi Vojvodine hoće među "vječite"  Izvor: MONDO

Radikalne promjene se najavljuju u Fudbalskom klubu Vojvodina na svim nivoima. Od igračkog kadra do rukovodećeg.

Poslije razočaravajuće sezone u kojoj visi čak i plasman u Ligu Evrope (kvalifikacije), Vojvodina je pukla po svim šavovima. Simbolično treskanje o zemlju viđeno je u subotu u Subotici, gdje je Vojvodina pretprila pravi debakl - 1:5.

"Večernje novosti" pišu da će sadašnji tim pretpiti značajne izmjene ovog ljeta, a možda još važnija informacija je da je predsjednik Ratko Butorović, poslije poraza u polufinalu Kupa Srbije od Borca (0:1), saopštio igračima da napušta tu funkciju.

To je potvrdio kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević.

"Neposredno poslije meča sa Borcem, što je bio i naš posljednji direktan kontakt sa njim, Butorović nam je saopštio da nije više predsjednik. Sva krivica za ova poniženja kluba je na nama i mi smo mu se u međuvremenu obratili pismom, koje su potpisali svi igrači i u kojem ga molimo da na toj funkciji ipak ostane. S njim i bez njega Vojvodina, jednostavno, nije ista", rekao je Vulićević.

Zaposleni u klubu su na istoj liniji kao i igrači: uputili su pismo Butoroviću u kojem mu izražavaju podršku i žele da ga nagovore da nastavi da radi u klubu.

Neimenovan izvor lista blizak upravi Vojvodine kaže da je izvjesno da će biti "korenitih rezova koji se ne mogu odlagati".

"Kriza je vrlo duboka, brzi i radikalni potezi su neophodni", kaže taj neimenovani izvor.

Ti radikalni potezi, izvjesno je, odnosiće se i na sadašnji prvi tim.

Prema izvorima lista, nekolicina igrača će dobiti "zahvalnicu za saradnju", a to su oni najistaknutiji: Almami Moreira, Nemanja Supića, Aleksandar Katai, Danijel Mojsov, Branislav Trajković...

"Poznavaoci prilika u Vojvodini veliki dio razloga za prolećna posrtanja vide i u nezalaganju najistaknutijih igrača koji, uprkos izričitom stavu kluba, žele u Partizan - Mojsov - i Crvenu zvezdu -Trajković i Katai -. Po štopera i napadača je zimus u privatnu posjetu Butoroviću dolazila delegacija Zvezde, na čelu se Robertom Prosinečkim", pišu "Novosti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC