• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Kleo (i)li Tejgo!

Predsjednik Partizana kaže da će pokušati da vrati dvojicu napadača, ali da je realnije da crno-bijeli dres opet obuče Brazilac.

 Đurić: Kleo (i)li Tejgo! Izvor: MONDO

Partizan će u ljetnjem prelaznom roku sigurno pojačati navalu, a predsjednik Dragan Đurić priznao je u izjavi za „Sportski žurnal“ da će pokušati da vrati Klea i Prinsa Tejga.

"Moramo da se pojačamo. Možda je nerealno da ponovo angažujemo i Klea i Tejga, ali jednog od njih svakako - da. Realnija je mogućnost da vratimo Klea. Ne vjerujem da bi Bursa tek tako pustila Tejga" , istakao je Đurić.

Crno-bijeli imaju velikih problema sa napadačima ove godine. Zimus se povrijedio Marko Šćepović, koji bi od operacije koljena trebalo da se oporavi na vrijeme da spreman dočeka narednu sezonu, a u petak je prednje ukrštene ligamente takođe operisao i Eduardo, koji se neće vratiti na teren prije oktobra.

Trenutno trener Avram Grant u špicu raspolaže samo dvojicom igrača, Lazarom Markovićem i Laminom Dijarom, kome ugovor ističe na ljeto.

Zato se Partizan okreće svojim bivšim vedetama.

Kleo je digao veliku prašinu u srpskoj fudbalskoj javnosti kada je u junu 2009. došao u Humsku 1, jer je prethodno igrao za Crvenu zvezdu. U Partizanu je ostavio dubok trag za godinu i po dana i postao ljubimac navijača. Upravo su njegovi golovi odveli crno-bijele u Ligu šampiona 2010, a u januaru 2011. otišao je u kineski Gvanžu. I prošle zime se pominjalo da bi mogao da se vrati...

Prins Tejgo je u tim tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića stigao upravo umjesto Klea kao pozajmljen igrač Hofenhajma. Zadržao se šest mjeseci, a navijači crno-bijelih zapamtili su ga po pogocima u „vječitim derbijima“. Trenutno nastupa za tursku Bursu. Nedavno se oglasio izjavom da bi volio da se vrati...

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC