• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo igračima: Ništa još nije gotovo

Otkriveno šta je Murinjo rekao igračima poslije velike pobjede nad Barselonom: "Ništa još nije gotovo i nije vrijeme za slavlje".

 Murinjo igračima: Ništa još nije gotovo Izvor: MONDO

Real Madrid je pokorio Kamp Nou, pokorio je Barselonu i poslije velike subotnje pobjede (2:1) može da pravi planove o tome kako će izgledati proslava titule.

Ipak, jedan čovjek ne misli tako i ne dozvoljava opuštanje. Žoze Murinjo se "zavjetovao" na ćutanje do kraja sezone i na susrete sa novinarima šalje svog asistenta Aitora Karanku. Ali, španska "Marka" provalila je šta je Murinjo rekao igračima poslije pobjede nad Barselonom.

"Nema slavlja, nismo još ništa osvojili", poručio je svojim igračima Murinjo poslije trijumfa u Kataloniji, prenosi "Marka". Ovo je, inače, bila prva pobjeda Murinja nad Barselonom u prvenstvu.

Četiri kola prije kraja takmičenja u Primeri Real ima velikih sedam bodova prednosti nad Barsom. Očekuju ga utakmice sa Seviljom, Atletik Bilbaom, Granadom i Majorkom.



Španski dnevnik piše i da Murinjo, po povratku ekipe iz Barselone, nije dozvolio igračima da raduju sa grupom od oko 500 navijača koji su dočekali realovce na madridskom aerodromu, već ih je odmah "sproveo" u klupski autobus.

Opuštanje i slavlje nije dozvoljeno. Da je Murinjo vrlo ozbiljan i da ništa ne prepušta slučaju pokazuje i to što je zatvorio za javnost trening koji je održan u nedjelju.

Osim što je već postigao novi rekord po broju postignutih golova (109) u jednoj sezoni (do sada je rekord držala čuvena generacija Reala koju je vodio Džon Tošak u sezoni 1989/90. sa 107 golova), Real bi mogao da postavi još jedan rekord.

Ako do kraja prvenstva osvoji 12 bodova, dakle pobijedi u sva preostala četiri kola, Real će ukupno imati 100 bodova, čime će nadmašiti rekord Barselone iz sezone 2009/10. koja je tada osvojila 99 bodova.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC