• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Koliko nas je bilo na terenu!?

Zanimljiva i komična vijest iz svlačionice Kvins Park Rendžersa. Kapiten nije bio svjestan da je njegov tim ostao sa desetoricom na terenu...

 PREMIJER: Koliko nas je bilo na terenu!? Izvor: MONDO

KPR osvojio je megavažne bodove protiv Totenhema u subotu, a pobjedu je ostvario iako je posljednjih 15-ak minuta meča igrao sa desetoricom.

Isključen je Adel Tarabt, momak koji je svojim golom riješio utakmicu. E, tu sad dolazimo do zanimljivosti, koju je otkrio defanzivac KPR-a Nedum Onuoha.

On je engleskim medijima otkrio da kapiten tima Šon Deri nije ni registrovao trenutak kad je KPR ostao sa igračem manje u polju!?

"Najluđi dio utakmice je bio taj što Šon nije vidio da smo ostali sa destoricom. Kad mu je neko to rekao poslije utakmice, mislim Anton Ferdinand, bio je šokiran. Zar ne mislite da je to smiješno? Upitao sam se: 'na kojoj planeti on živi'", rekao je Onuoha.

"Moguće je da je bio toliko skoncetrisan na utakmicu da to nije primjetio ili da to nije registrovao iz razloga što u svakoj utakmici moramo toliko da se borimo i trudimo da dođemo do bodova", dodao je Onuoha.

U svakom slučaju, za KPR je najvažnije da je osvojio tri boda i da će nešto lakše moći da uđe u preostale tri utakmice u kojima treba da izbori opstanak.

Zanimljivo, od februara to je bio čak peti crveni karton za igrače KPR.

Onuoha ne umije da objasni zašto se to dešava ekipi iz zapadnog Londona.

"Ne znam zašto se to dešava, ali znam da uvijek pokažemo karakter kad ostanemo sa desetoricom na terenu. Možda je još slađe kad pobijedimo u takvim situacijama", rekao je 25.godišnji defanzivac Kvins Park Rendžersa.

(MONDO - na slici: Šon Deri)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC