• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vječiti" i FSS pred "disciplincima" UEFA

Na sastanku u Nionu 1. maja predstavnici Partizana i Zvezde daće izjave i dostaviti dokaze po pitanju ispunjenja finansijskih dugovanja

 "Vječiti" i FSS pred "disciplincima" UEFA  Izvor: MONDO

Predstavnici Crvene zvezde, Partizana i Fudbalskog saveza Srbije prisustvovaće 1. maja u Nionu zajedničkom sastanku na poziv članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA.

Na sastanku će se razgovarati o sprovođenju postupka licenciranja za UEFA takmičenja, a predstavnici vječitih rivala daće izjave i dostaviti dokaze po pitanju ispunjenja finansijskih dugovanja.

UEFA je od 24. do 28. oktobra prošle godine obavila vanrednu reviziju postupka licenciranja, i tom prilikom konstatovani su manji nedostaci koji se odnose na nepoštovanje rokova u procesu dostave dokumentacije od strane klubova, kao i u finansijskim izvještajima Crvene zvezde i Partizana.

Između ostalog, radi se o dugovanju oba kluba ka zaposlenima, igračima, klubovima po pitanju obavljenih transfera i dugovanja ka nadležnim državnim organima po osnovi uplate poreza i doprinosa.

Predstavnici Zvezde, Partizana i FSS su nakon toga, 23. decembra, prisustvovali zajedničkom sastanku u Nionu sa relevantnim članovima UEFA i beogradskim klubovima tada je ostavljen rok od mjesec dana, do 26. januara, kako bi izmirili zaostale finansijske obaveze.

Kako u pomenutom periodu Crvena zvezda i Partizan nisu izmirili sve obaveze, članovi UEFA Panela za fer-plej, na sjednici održanoj 27. januara, donijeli su odluku o podnošenju disciplinskih prijava protiv dva najveća srpska kluba, kao i FSS, članovima Kontrolne i disciplinske komisije UEFA.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC