• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aplauz Jagodinaca mladom Libijcu

Lijevi bek "ćurana" Mohamed El Monir (20) nije htio da napusti teren u Borči do poluvremena, iako mu je početkom utakmice slomljeno stopalo.

 Aplauz Jagodinaca mladom Libijcu  Izvor: MONDO

Seniorski reprezentativac Libije dao je prošlog vikenda primjer svim igračima kako se bori za dres svog kluba.

Iako je u desetom minutu poslije grubog starta defanzivca Borčana zaradio prelom dvije kosti stopala, ostao je na terenu još 35 minuta. Na pauzi nije htio da izađe iz igre, znajući da trener "ćurana" Simo Krunić nema drugog lijevog beka. Ipak, na insistiranje klupskog ljekara ostao je u svlačionici, pošto mu se stvorio veliki otok.

Gest lijevog beka vrijedan pohvale cijene i u rukovodstvu Jagodine.

"El Monir je dobar momak. Tih je i nenametljiv a za podvig u Borči zaslužuje sve čestike i divljenje ne samo svih nas u klubu već i navijača pa i cijele fudbalske Srbije", rekao je Goran Milanović, predsjednik jagodinskog superligaša.

Libijac je stigao u Srbiju u vrijeme kada je u njegovoj zemlji buktao građanski rat. Iako je putovao 30 časova, istog dana po sletanju odigrao je prvi meč za Jagodinu, protiv despotovačke Sloge.

Ovog proljeća je dobio šansu na utakmici protiv Smedereva. Odigrao je svih 90 minuta i bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upravo zbog toga trener Simo Krunić ukazao mu je povjerenje i na utakmici u Borči.

"Svojim postupkom ovaj mladi igrač reprezentativac Libije dokazao je da je osim što je izuzetan igrač i veliki profesionalac pred kojim je sigurno velika budućnost", rekao je Simo Krunić.

El Moniru predstoji duža pauza i nekoliko mjeseci liječenja, pa će posljednja linija Jagodinaca ostati veoma oslabljena do kraja aktuelne sezone.

"U narednim utakmicama bićemo oslabljeni na poziciji lijevog beka jer je i Projić povrijeđen, ali je to sada manje bitno jer je najvažnije da El Monir bude dobro, jer je zdravlje najvažnije", dodao je Krunić.

Jedini igrač iz Srbije na minulom Afričkom kupu nacija pokazao je tokom boravka među "ćuranima" zavidan talenat, a iz rukovodstva Jagodine poručuju da su za njega dobili i konkretne ponude moldavskog Šerifa i belgijskog Genka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC