• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Novinari me neće smijeniti...

"Ja sam glavni krivac što smo osvojili samo 50 bodova, ali neću podnijeti ostavku zbog vaše kritike", rekao je trener Rome novinarima.

 Enrike: Novinari me neće smijeniti... Izvor: MONDO

Trener Rome Luis Enrike izjavio je da ne želi da račune podnosi novinarima i da će ostavku podnijeti onog trenutka kada ga navijači i uprava kluba budu kritikovali.

Roma je u prethodnom kolu Serije A doživjela ubjedljiv poraz (4:0) na gostovanju u Torinu protiv lidera šampionata ekipe Juventusa i znatno smanjila šanse za plasman u Ligu šampiona.

"Ja sam glavni krivac što smo osvojili samo 50 bodova, ali neću podnijeti ostavku zbog vaše kritike", obratio se Luis Enrike novinarima na konferenciji za medije.

"Otići ću onog trenutka kada čelnici kluba ne budu bili zadovoljni mojim radom ili navijači to budu željeli".

Luis Enrike bio je pod pritiskom fudbalske javnosti zbog nekoliko taktičkih odluka u posljednje vrijeme, među kojima je i odluka da Frančesko Toti ostane na klupi na meču protiv Juventusa.

"Toti ima 35 godina i nije vječan. Ne može da igra do 50. Tim mora da se navikne na to da on bude na klupi. On je naš ključni igrač, ali preuzimam svu odgovornost za odluku da ga ne uvrstim u tim", dodao je Enrike.

Pet kola prije kraja šampionata Roma se nalazi na šestom mjestu sa 50 bodova, pet manje od trećeplasiranog gradskog rivala Lacija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Tanjug/MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC