• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeik: Manćini, imaš posao i dalje

Italijan na klupi Mančester sitija dobio snažan vjetar u leđa od vlasnika kluba. I ako ne osvoji titulu, Manćini ostaje trener "građana".

 Šeik: Manćini, imaš posao i dalje Izvor: MONDO

Da li u namjeri da rastereti i skine pritisak sa leđa Roberta Manćinija pred najvažniji mančesterski derbi posljednjih decenija ili da preventivno djeluje pred ljetnji prelazni rok, tek vlasnik Mančester sitija je rekao svoje.

Milijarder iz Abu Dabija, šeik Mansur bin Zajed bin Sultan Al Nahijan rekao je danas da će ovu sezonu smatrati uspješnom za Mančester siti i ako ne osvoji titulu prvaka Engleske, prvu od 1968. godine.

"Razlika je sada tri boda i mi i dalje imamo šansu. Ali, štagod da se dogodi u ponedjeljak i do kraja sezone, vrlo sam zadovoljan timom i stručnim štabom", izjavio je vlasnik Mančester sitija za televiziju u Abu Dabiju, inače u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja u medijima.

Mančester siti i Mančester junajted u ponedjeljak igraju prvenstveni duel koji može da odluči o tituli. Ako Siti dobije preteći će Junajted na prvom mjestu Premijer lige na osnovu bolje gol-razlike. Potom do kraja obje ekipe imaju još dva meča, Junajted nešto lakše.

Šeikove riječi mogle bi se protumačiti da Roberto Manćini ima siguran posao u klubu i u narednoj sezoni.

"Tim igra odlično u posljednje vrijeme", kaže šeik.

Siti i Junajted već su se sastajali dva puta ove sezone. Siti je raznio Junajted na njegovom Old trafordu u oktobru, u prvom prvenstvenom meču u sezoni - 6:1. Junajted je uzvratio na "Itihadu" u januaru, kada je pobijedio 3:2 u okršaju u FA Kupu.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC