• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Ne igram u finalu? Nisam znao!

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Čelsija u oba polufinalna duela sa Barselonom propustiće finale Lige šampiona zbog žutih kartona.

 Ivanović: Ne igram u finalu? Nisam znao! Izvor: MONDO

Čelsi je u finalu Lige šampiona! Ali, na Alianc areni 19. maja menadžer "plavaca" Roberto Di Mateo neće moći da računa na nekoliko igrača. Nažalost, među njima je i Branislav Ivanović.

Sjajni srpski defanzivac propustiće "meč karijere" zbog nepromišljenosti. U žaru borbe oštro je protestvovao kada je početkom drugog poluvremena turski sudija dosudio penal za Barselonu. Cunejt Čakir pokazao je žuti karton Srbinu, a s obzirom da je parni, on je automatski značio i suspenziju Ivanovića za sljedeću utakmicu.

A, ona će biti i finalna - posljednja u ovoj sezoni evrokupova, u kojoj će Čelsi pokušati da stigne do pehara koji nema u svojim trofejnim vitrinama.

Ivanović je nastavio da se bori do kraja. Odigrao je odlično i zasluženo se radovao na kraju utakmice. Ipak, ispred svlačionice dočekalo ga je jedno neprijatno iznenađenje.

Dok ga je novinar "Skaj sportsa" uživo intervjuisao, Bane je saznao da neće imati pravo da igra u Minhenu. Daleko od toga da mu je bilo svejedno.

Na pitanje reportera da li zna da će zbog žutog kartona propustiti finale, Ivanović je odgovorio: "Da... ne, ne znam. Nažalost".

Uostalom, pogledajte OVDJE.

Zbog načina na koji je postavio pitanje Ivanoviću, komentari na Youtube-u bili su prilično negativni i vulgarni na račun reportera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC