• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: To je fudbal... Ne pobjeđuje uvijek bolji!

Strijelac izjednačujućeg pogotka za Čelsi priznao je da "plavci" nisu smjeli da se upuste u otvorenu borbu sa Barselonom.

 Tores: To je fudbal... Ne pobjeđuje uvijek bolji! Izvor: MONDO

Barselona se oprostila od evropskog trona, ali je odmah poslije revanša sa Čelsijem (2:2) dobila najveću moguću moralnu satisfakciju.

Trener i fudbaleri Čelsija su taktikom u obe polufinalne utakmice "priznali" da je ultradefanziva bila njihova jedina šansa za pobjedu, a zatim to isto i rekli u izjavama za medije.

"Fudbal je igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolji tim. Ovo što smo odigrali nije nešto najljepše, ali znali smo da moramo tako", rekao je Fernando Tores.

"Oslonili smo se na svoje adute, a Ramirešov gol nas je vratio u život poslije Terijevog isključenja i 2:0. Barsa je imala svoje šanse i nije ih iskoristila, ali to je i dalje najjači tim na svijetu. Nismo željeli da prihvatimo njihovu igru jer bismo ostali praznih šaka", dodao je El Ninjo.

Frenk Lampard konstatovao je da u dresu Čelsija nije doživio mnogo srećnijih trenutaka od onog na Nou Kampu u utorak uveče.

"Znam da ljudi žele da vide lijep fudbal i dobre akcije, ali ne može uvijek tako da se igra. Pokazali smo nevjerovatan timski duh".

Sa igračima se saglasio i strateg Roberto Di Mateo.

"Mnogi su nas otpisali, ali su ovi momci pokazali kakav karakter imaju. U drugom poluvremenu više nije bila važna taktika, već ponos i želja da se ode u finale", rekao je Italijan.

"I dalje mislim da je ova Barselona najbolji tim na svijetu. Mi smo vrijedno radili na terenu i imali sreću koja nam je bila neophodna", zaključio je on.

Čelsi će u srijedu uveče saznati ime protivnika u minhenskom finalu 19. maja. Biće to Real Madrid ili Bajern, koji je prvu utakmicu dobio rezultatom 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC