• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina opet loša, mnogo loša

Novo slabo izdanje Vojvodine. Trener Jelačić: "Momcima nemam šta da zamjerim". Oumaru pogodio prvi put poslije 13 kola.

 Vojvodina opet loša, mnogo loša  Izvor: MONDO

Nastavljena je agonija Vojvodine u proljećnom dijelu sezone Jelen Superlige Srbije. Još jedan remi Novosađana na "Karađorđu", novi povici navijača (bilo ih je oko 1.000): "Uprava napolje" i "Skinite dresove"...

Trener Vojvodine Spasoje Jelačić rekao je u najavi meča protiv Javora da će se na terenu vidjeti reakcija igrača na odluku uprave da suspenduje četvoricu standardnih prvotimaca (Nemanju Supića, Branislava Trajkovića, Danijela Mojsova i Aleksandra Kataija). Rekao je Jelačić i da je atmosfera u ekipi odlična, da je na treninzima bilo radno i disciplinovano.

Na terenu drugačija slika od te na treninzima, kakvu je vidio Jelačić. Na sajtu Vojvodine je u izveštaju sa utakmice protiv Javora napisano ovo: "Neshvatljivo indolentna i beskrvna igra Vojvodine nastavljena je i početkom drugog dijela igre...".

Ipak, Jelačić je poslije utakmice rekao da igračima nema šta da zamjeri.

"Borili su se, dali sve od sebe, ali jednostavno nismo mogli više. U prvom poluvremenu nam je nedostajalo malo ideje u igri, ali smo u drugih 45 minuta stvorili nekoliko dobrih prilika, posebno od trenutka kada smo izjednačili. Nismo planirali bod, ali idemo dalje", izjavio je Jelačić.

On je posebno pohvalio Ađurua i Smiljanića, koji je unio živost u igru Vojvodine i bio asistent kod izjednačujućeg gola koji je postigao Abubakar Oumaru.

To je, inače, bio prvi gol Oumarua još od 26. novembra prošle godine i meča sa BSK-om u Borči (to je bilo u 13. kolu JSL). Vojvodina je tada pobijedila 4:0. Oumaru je ove sezone ukupno dao šest golova u prvenstvu, a ovo mu je bio prvi ovog proljeća.

Navijači Vojvodine su u drugom poluvremenu na sjevernoj tribini stadiona u Novom Sadu istakli transparent: "Sada kad je najteže klub se voli najviše".

VOJVODINA: Janošević, Vulićević, Pavlović, Kovačević, Milović, Apija (od 59' Poletanović), Ađuru, Stevanović, Moreira (od 78' Smiljanić), Škuletić (od 46' Bojović), Abubakar

JAVOR: Nikolić, Milinković, Novaković, Vujadinović, Momčilović, Luković, Eliomar (Mišić), Stanisavljević, Radivojević (Ostojić), Josović, Veljović (Vidić).

Vojvodina je danas imala sreće, jer su joj rezultati ostalih konkurenata išli na ruku. Radnički je osvojio bod protiv Slobode u Užicu (2:2), a Jagodina nije uspjela da savlada čačanski Borac (0:0). Vojvodina je tako ostala na četvrtom mjestu sa 43 boda, tri manje od Radničkog i bod više od Jagodine.

U narednom kolu, Vojvodina gostuje u Smederevu.

(MONDO - foto: arhivska fotografija/MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC