• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: To je fudbal!

Portugalac ponosan na igrače Reala poslije neuspjeha u polufinalu Lige šampiona. "Prije dve godine ja sam se radovao, a Bajern tugovao, sada je obrnuto. To je fudbal", rekao Žoze Murinjo.

 Murinjo: To je fudbal!  Izvor: MONDO

Šok na Bernabeu!

Žoze Murinjo nije uspio. Na koljenima, u nevjerici, je gledao kako Bastijan Švajnštajger uzima zalet, šutira i vara Ikera Kasiljasa...

Gotovo je! Real se ni poslije deset godina neće boriti za novi trofej Lige šampiona. U finale je potpuno zasluženo otišao Bajern. Murinju je poslije meča ostalo samo da čestita protivniku. Moraće da sačeka novu priliku da se sa najskupljim timom u istoriji fudbala popne na krov Evrope!

"To je fudbal", počeo je portugalski stručnjak.

"Momci su bili fantastični, sa nevjerovatnim mentalitetom. Ali, stigao nas je umor, odigrali smo nekoliko velikih utakmica, a vrhunac sezone je bio prošlog vikenda protiv Barselone", dodao je "specijalni".

On je naglasio da je meč bio izuzetno borben, da su oba tima uložila mnogo emocija. Murinjo, koji je sa Portom i Interom bio prvak Evrope, podsjetio je da se u fudbalu nekada raduješ, ali i da takođe ponekad moraš i da izgubiš.

"Prije dve godine ja sam se radovao sa Interom, a Bajern je tugovao. Žao mi je igrača, ali trofeji polako dolaze. Prošle godine smo osvojili Kup, ove smo na pragu da budemo prvaci Španije. Ponosan sam na igrače i ne mogu nikako da ih kritikujem, nemam ni zbog čega. Fudbal je takav", ponovio je Murinjo.

Novinare je interesovalo i njegovo mišljenje vezano za promašaj Kristijana Ronalda u penal seriji.

"Ne možeš uvijek da pogodiš. Nisam od onih koji vole poređenja, i ne mogu da kažem ko je bolji - Ronaldo ili Mesi, ali Kristijano je ove sezone daleko najbolji. Juče je Mesi promašio, danas Ronaldo. Život ide dalje... Ne znam da li je on pogriješio ili je Nojer dobro reagovao, ali poslije dva sata životinjskih napora igrači su iscrpljeni", završio je Murinjo.

Iker Kasiljas opet neće kao kapiten predvoditi Real u finalu Lige šampiona.

"Odigrali smo dobru utakmicu, dobro je otvorili, a u penalima nismo imali sreće. Ovaj poraz neće loše uticati na nas u budućnosti, Bajern je bio dobar i želim mu sreću u finalu", rekao je golman Reala, koji od 2002. godine čeka da ponovo zaigra u utakmici za veliki trofej.

Kasiljas je tokom meča dobijao ovacije sa tribina, a one su najglasnije bile pred početak i za vrijeme penal serije.

"Moram da se zahvalim navijačima, ali penali su 'lutrija'", kratko je rekao kapiten madridskog kluba.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC