• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić: Dokažite uvrede i ostavljam fudbal

Reprezentativac Srbije insistira na tvrdnji da nije uvrijedio trenera i time njegovu divljačku reakciju.

 Ljajić: Dokažite uvrede i ostavljam fudbal Izvor: MONDO

"Nisam mu pominjao porodicu, niti uzvratio udarce i ponosan sam na to", kaže Ljajić.

Nevjerovatan incident sa utakmice Fiorentina - Novara još nije dobio konačan epilog.

Divljačko ponašanje Delija Rosija i uličarsko "dijeljenje lekcije" našem fudbaleru iniciralo je njegovu smjenu, a italijanski trener izjavljivao je poslije svega da ga je Ljajić isprovocirao vređanjem članova porodice.

Srbin kaže da to nije tačno.

"Nisam uvrijedio trenera. Ako TV snimak dokaže da jesam odmah ću ostaviti fudbal. Rosi je želio da me udari više puta i pritom mi govorio da sam kreten i da će me ubiti. Zato sam mu odgovorio i to svakako nije pohvalno", rekao je Ljajić za Korijere dela Seru.

Uprava Fiorentine kaznila je i mladog vezistu zbog negodovanja na izmjenu, neigranjem do kraja sezone. Navijači su odmah poslije utakmice stali na stranu trenera, vrijeđali Ljajića povicima "cigane, cigane" a u italijanskoj javnosti povela se neviđena hajka protiv našeg igrača i kao da se zaboravlja da je on primao udarce, a ne zadavao.

Kao da se zaboravlja da nije on nasilnik, već žrtva. Šta god da je rekao na putu ka klupi.

Rosi je poslije smjene uputio izvinjenje javnosti, ali i iskoristio priliku da pomene kako je "morao" da se "brani" jer ga je Srbin vrijeđao.

Ljajić ne planira da mu oprosti.

"Ne mogu to da učinim. Udario me je dok nisam mogao da se branim. Imam mladog rođaka u Srbiji, koji ima deset godina i koji gleda svaku moju utakmicu. Ostao je šokiran prizorom. Ponavljam, izašao sam sa terena, aplaudirao treneru, pozdravljajući ga podignutim palcem i riječima: 'Sjajan si, stvarno si veoma dobar'", dodao je on.

Bivši fudbaler Partizana priznaje svoju grešku.

"Pogriješio sam, ali nisam očekivao takvu reakciju. Tražim vještačenje snimka kako bi bilo utvrđeno šta sam mu rekao. Ljudi su počeli da pričaju kako sam mu opsovao mrtvu majku, kako sam pričao o njegovom hendikepiranom sinu i ništa od toga nije istina. Prišao mi je, udarao me i srećom nije me pogodio u potpunosti. Nisam reagovao i ponosan sam na to. To dokazuje da su me roditelji lijepo vaspitali".

Ljajić je u opširnom intervjuu prepričao i događaje iz svlačionice na poluvremenu.

"Na pauzi sam prepričavao saigračima šta se dogodilo a onda je Rosi ušao u svlačionicu, bacio tablu za crtanje taktike na pod i nastavio da me vrijeđa. Odgovorio sam mu prije nego što su me Matija Nastasić i Lorenco De Silvestri smirili. Takođe zahvaljujem kapitenu Alesandru Gamberiniju, koji je lijepo pričao o meni poslije utakmice sa Lećeom"

Mladi vezista uprkos nemilim scenama ne želi da napusti Fiorentinu i poručuje da nije plašljiv.

"Želim da ostanem i nadam se da je to moguće. Kupio sam kuću, u kojoj je do skoro živio Danijel Osvaldo. To je znak da želim da ostanem. Ne plašim se zvižduka, niti sam neko ko samo misli na novac i kola. Kao klinac živeo sam u zemlji gdje su eksplodirale bombe, ne mogu me zvižduci uplašiti", završio je Ljajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC