• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lopov" vratio Klopu kapu

Kradljivac srećne kape Jirgena Klopa pronađen u Menhengladbahu. Šala kolege Uve Kampsa uspjela, a otkrili ga novinari Bilda.

 "Lopov" vratio Klopu kapu Izvor: MONDO

Jirgen Klop nije se odvajao od srećne kape, koju je nosio sve vrijeme dok je u posljednje dvije sezone sa Borusijom iz Dortmunda harao Bundesligom.



Talisman je uvijek bio s njim, sve dok na red nije došla utakmica sa Borusijom iz Menhengladbaha... "Milioneri" su i taj meč dobili, a pobjeda ih je promovisala u nove-stare šampione Njemačke. Talentovani stručnjak oduševljeno je poslije utakmice sa svojim momcima i brojnom armijom navijača proslavljao osmu titulu u istoriji kluba. I "salataru" je podigao dok je na glavi imao kapu.



Ali, odjednom se na terenu pojavio bez nje.

U euforičnom slavlju Klop nije primjetio da mu je "sreća" nestala s glave. Vješti "lopov" iskoristio je priliku i došao je do trofeja.

Novinari njemačkog magazina Bild krenuli su u potragu sa Klopovom kapom i vrlo brzo došli su do saznanja gdje se ona nalazi. U Menhengladbahu! Kod trenera golmana "koltova" - Uve Kampsa.

On je iskoristio gužvu na Vestfalenu i neprimjetno kolegi skinuo kapu. Toliko je bio viješt, da je Klop, tek kada se slavlje stišalo, shvatio bez čega je ostao. Reporter Bilda uputio se za Menhengladbah, gdje ga je dočekao "kradljivac" i uručio im svoj "trofej".

"Trpim bol zbog toga što se odvajam od kape. Ali, biće mi drago ako Dortmund poslije prvenstva osvoji i Kup. Mogao bi Klop poslije toga da mi vrati kapu", našalio se Kamps.

Jirgen Klop bio je oduševljen kada je talisman dobio nazad.

"Nosiću je u finalu i ponovo će mi donijeti sreću. Poslije toga mogu da je vratim Uveu", rekao je dvostruki prvak Njemačke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC