• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Partizan hoće dvojac iz Jagodine

SOS Kanal javio da je srpski šampion zainteresovan za jagodinski dvojac - golmana Marka Šimića i vezistu Miloša Krstića.

 PIJACA: Partizan hoće dvojac iz Jagodine Izvor: MONDO

Ako redovno čitate portal MONDO onda znate da smo nedavno napravili retrospektivu predstojećeg prelaznog roka, želje, realne i one manje realne (da ne kažemo nemoguće), "vječitih rivala".

S obzirom na to da se bliži kraj sezone u srpskom fudbalu, i da je gotovo sve poznato (traže se još putnici za Evropu), jasno je da ćemo i ćete svakim danom čitati o momcima koji igraju fudbal, a koji su na meti Partizana i Crvene zvezde, prije svega, kao platežno najkonkurentnije na ovom tržištu (mada, jednima su računi u blokadi, drugi pokušavaju da naprave bankarske akrobacije da bi obezbijedili licencu za Evropu).

Najavili smo da će se priča o prelaznom roku i raznorazna saznanja utrostručiti. Pa, evo...

Najnovija vijest koja se tiče prelaznog roka jeste da je Partizan zainteresovan za dvojac iz Jagodine - golmana Marka Šimića i vezistu Miloša Krstića.

Tu informaciju objavio je SOS kanal, navodeći da bi Šimić bio doveden kao "zamjena za Vladimira Stojkovića", a da je Krstić "jeftinija vartijanta od Gruzijca Giorgija Merebašvilija", za koga, navodno, Dinamo iz Tbilisija traži 600.000 evra.

Što se tiče pozicije golmana, Partizan je tu pokriven. Stojković je više puta izjavio da mu se ostaje u redovima srpskog šampiona. A i ako ode tu su Radiša Ilić i perspektivni Nikola Petrović, koji je već "omirisao" igranje u Superligi, pa i "vječiti derbi".

Krstić (na slici) je Nišlija, koji je u ranoj fazi svoje karijere, dakle u mlađim kategorijama bio igrač Partizana. Igrao je za Rad i OFK Beograd, ali i za francuske Nant i Ajačio

Zimus je prešao sa Karaburme u Jagodinu i jedan je od ključnih igrača ekipe Sime Krunića, koja se bori za istorijski iskorak u Evropu. Postigao je nekoliko efektnih golova ovog proljeća.

Evo ko je sve do sada pominjan kao mogući novi igrač Partizana:

Aleksandar Katai (pozajmica iz Olimpijakosa), Giorgi Merebašvili (Dinamo Tbilisi), Mohamed Zabija (Al Arabi), Prins Tejgo (Bursa), Daniel Mojsov (Vojvodina), Mario Maslać (Borac), Filip Knežević (Borac), Milan Vilotić (Zvezda), Ljubomir Fejsa (pozajmica iz Olimpijakosa), Kleo (Gvanžu Evergrande), Frensis Bosman (Sloboda), Branko Pauljević (Hajduk), Dragan Mrđa (Sion), Marko Šimić (Jagodina), Miloš Krstić (Jagodina)...

Nastaviće se...

(MONDO - foto: FK Jagodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC