• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve poslao ponudu Van Persiju

Hoće li Holanđanin odoljeti na 7,5 miliona evra po sezoni? Ako pristane, pretpostavlja se da bi Juve morao da plati oko 25 miliona evra Arsenalu.

 Juve poslao ponudu Van Persiju Izvor: MONDO

Nema odmora dok traje obnova.

Svjesni da su osvajanjem Serije A ostvarili veliki uspjeh, ali da su im neophodna i pojačanja naročito za Ligu šampiona, u Juventusu su krenuli u lov na Robina van Persija samo dva dana poslije velike proslave titule prvaka.

"La Stampa" objavila je u utorak da je Juve već poslao zvaničnu ponudu agentu sjajnog Holanđanina, koji se nalazi u pregovorima sa Arsenalom oko produžetka ugovora, koji ističe već narednog lgeta. To ga čini znatno lakšom "metom" za druge klubove.

Ističe se da je Juve ponudio lgevonogom golgeteru 7,5 miliona evra po sezoni i četvorogodišnji ugovor, a pretpostavlja se da će menadžer Arsenala Arsen Venger morati da se otvori bar toliko kako bi spriečio Van Persijev odlazak iz kluba poslije šest godina.

Van Persi je bio jedan od najboljih fudbalera Premijer lige, pa i Evrope, u posljednjih godinu i po dana.

"La Stampa" dodaje i da bi Juve, ukoliko Van Persi prihvati ponuđene uslove, morao da izdvoji oko 25 miliona evra za obeštećenje, iako će naredne zime ovaj igrač biti slobodan u potrazi nove sredine, pod uslovom da ne produži ugovor. Najvećeg rivala u ovom poslu Juve će imati, u kome drugom, nego Mančester sitiju, a pominje se i da bi Barselona mogla da pomrsi račune jednima i drugima.

Poslije utakmice polufinala Lige šampiona između Čelsija i Barselone, Van Persi je uslikan kako kasno uveče napušta hotel u kojem su odsjeli fudbaleri iz Katalonije.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC