• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penant: Pogriješio sam, ali djevojke su krive...

Prvotimac Stouka osuđen na osam sedmica zatvora, uslovno na godinu dana zato što je pijan izazvao saobraćajni udes.

 Penant: Pogriješio sam, ali djevojke su krive...  Izvor: MONDO

"Tačno je, pijan sam se vraćao kolima iz noćnog kluba zato što me je djevojka ostavila, a bivša nije htjela da dođe da gleda moju utakmicu i svi su me ismijavali", rekao je u svoju odbranu Džermejn Penant na suđenju u utorak ujutru.

Sudija ga je osudio na osam nedelja zatvora, odnosno na godinu dana uslovno zato što ga je nekada veliki talenat Nots Kauntija i Arsenala ubijedio da prolazi kroz težak period.

Fudbaler Stouka imao je skoro dvostruko više alkohola u krvi od dozvoljene količine, kada se 29. aprila ujutru vraćao iz Mančestera. Tom prilikom slupao je svoj BMW, vrijedan 117.000 evra.

To mu neće teško pasti, zato što nedjeljno zarađuje 50.000 evra. Sud mu je već jednom izrekao kaznu zabrane upravljanja vozilom, koju je, kaže, zaboravio.

"Nisam bio svjestan toga da mi je zabranjeno da vozim i samo sam tom prilikom sjeo za volan pošto me je djevojka ostavila i ceo noćni klub je pričao o tome", rekao je on na suđenju i dodao:

"Ipak, svjestan sam da sam sada disciplinovana i zrela, odrasla osoba", dodao je Penant i, očigledno, uvjerio sudiju u svoju tvrdnju, pošto mu je osmonedjeljnu zatvorsku kaznu zamijenio uslovnom od godinu dana, uz zabranu sjedanja za volan tokom narednih godinu dana.

Penant je iz istog razloga već bio u centru pažnje engleske javnosti prije osam godina, kada ga je saobraćajna policija zaustavila pijanog, a on lagao da je Ešli Kol (?!).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC