• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda izmirila veći dio duga, dobija licencu

FK Crvena zvezda isplatila veći dio duga bivšim igračima, trenerima i funkcionerima i moći će da dobije UEFA licencu za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, poručuju iz Ljutice Bogdana.

 Zvezda izmirila veći dio duga, dobija licencu Izvor: MONDO

Zvezdaši mogu da odahnu.

Na stadionu Crvene zvezde u petak je potvrđeno da je klub potražiocima isplatio veliki dio duga i da će do 25. maja biti potpuno otklonjena i posljednja barijera učešću crveno-bijelih u evro-takmičenjima naredne sezone.

Rukovodstvo vicešampiona istaklo je da će višegodišnja dugovanja, naslijeđena od prethodnih uprava, do kraja nedjelje biti svedena na nulu.

Podsjetimo na to da je Crvena zvezda početkom maja u Nionu kažnjena zbog kašnjenja isplate, pa su navijači u strahu iščekivali kraj mjeseca i posljednji rok za izmirenje dugova.

Generalni sekretar crveno-bijelih Đorđe Stefanović potvrdio je u srijedu, poslije osvajanja Kupa Srbije, da će Zvezda brzo riješiti problem licenciranja, na zadovoljstvo kluba i navijača.

Zvezdaši će, dakle, sljedeće sezone imati priliku da gledaju svoje ljubimce u borbi za plasman u Ligu Evrope, a rukovodstvo će narednih dana i potpuno prebrinuti jedan od najvećih problema sa kojim se suočava od kad je preuzelo klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC