• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hulk počeo pregovore sa Čelsijem

Agent najboljeg igrača Porta razgovara sa čelnicima šampiona Evrope o prelasku Brazilca u London. U Čelsiju ga vide kao novog Drogbu.

 Hulk počeo pregovore sa Čelsijem  Izvor: MONDO

Višegodišnja saga o odlasku Hulka iz Porta sve je bliža epilogu.

Agent stamenog ofanzivnog univerzalca najavio je prije nekoliko dana početak pregovora sa "plavcima" i, prema navodima engleskih medija, nije lagao.

Britanski novinari objavili su u u petak popodne da su pregovori predstavnika Brazilca i Čelsija počeli i da je momak iz Paraibe sve bliži Londonu.

Podsjetimo da je Hulk obukao plavo-bijeli dres 2008. godine, i da je uprava Porta njegov dolazak iz japanskog Tokio Verdea platila pet i po miliona evra. Osnovnim dogovorom preuzela je 50 odsto njegovog ugovora, a doplatila ga je 13. maja 2011. godine za 13,5 miliona.

Najbolji strijelac "zmajeva" prošle sezone postigao je 21 gol na 38 utakmica i bio najvažniji igrač u osvajanju druge uzastopne titule nacionalnog šampiona. Agent Teodoro Fonseka rekao je brazilskim medijima ove nedjelje da nije samo Čelsi zainteresovan za usluge njegovog klijenta.

"Porto ga neće lako pustiti (ima ugovor do 2016. godine i 'izlaznu' klazulu od 100 miliona evra, prim. aut. ), ali uprkos velikoj cijeni navedenoj u klauzuli mora uzeti u obzir njegovu potrebu za novim izazovima. Direktori kluba rekli su da mu neće stajati na putu, tako da postoji prostor za dogovor, iako je skup", rekao je on.

Potencijalno pojačanje Čelsija trenutno je u Njemačkoj, gdje se sa selekcijom Brazila priprema za prijateljski okršaj sa Hamburgom i u slučaju uspješnih pregovora zauzeće mjesto Didijea Drogbe, koji je poslije finala Lige šampiona i zvanično najavio da odlazi iz kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC