• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog namještanja "pao" i kapiten Lacija

Italijanska policija privela Stefana Maurija, u sklopu istrage o namještanju utakmica. Pod smunjom i trener Juventusa Antonio Konte.

 Zbog namještanja "pao" i kapiten Lacija Izvor: MONDO

U policijskom saopštenju u ponedjeljak se navodi da je pet osoba uhapšeno u Mađarskoj pod sumnjom da su dio ilegalnog međunarodnog kladioničarskog lanca na čelu sa Singapurcem Tan Sit Engom, koji je uhapšen u decembru.

U saopštenju se navodi da su izvršeni pretresi kuća većeg broja fudbalera, trenera i članova uprave klubova Serije A, Serije B i niže divizije Liga pro, zbog sumnje da su umiješani u namještanje utakmica u ime međunarodnih kriminalnih organizacija.

Operacija je bila je dio šire istrage o malverzacijama u italijanskom fudbalu, tokom koje je već uhapšeno nekoliko bivših i aktuelnih italijanskih igrača.

Policija je saopštila da se istraga vodi i protiv trenera Juventusa Antonija Kontea, kao i reprezentativca Domenika Krišita.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Italije u junu je osnovalo specijalno odjeljenje zaduženo za istragu o neregularnostima u fudbalu.

Bivši kapiten Atalante i nekadašnji italijanski reprezentativac Kristijano Doni dobio je zabranu bavljenja fudbalom od tri i po godine zbog umiješanosti u namještanje utakmica Serije B prošle sezone.


Bivši napadač Lacija i reprezentacije Đuzepe Sinjori izbačen je iz fudbala na pet godina, a još 15 fudbalera dobilo je zabrane u trajanju od jedne do pet godina.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC