• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem Ljajić otjeran iz reprezentacije Srbije!

Zbog toga što nije pjevao himnu pred utakmicu sa Španijom, selektor reprezentacije Srbije vratio igrača Fiorentine sa priprema.

 Adem Ljajić otjeran iz reprezentacije Srbije! Izvor: MONDO

Prvu kaznu donio je Siniša Mihajlović!

Mihajlović je vratio Adema Ljajića sa priprema A reprezentacije Srbnije iz Švajcarske zbog kršenja Sporazuma o ponašanju, koji su svi igrači nacionalnog tima morali da potpišu da bi uopšte konkurisali za dres državne selekcije Srbije.

Ljajić je sporazum prekršio u subotu, uoči prijateljskog meča sa Španijom u Sent Galenu (0:2), kada nije pjevao himnu Srbije, objavljeno je na sajtu FSS.

"Mihajlović je u nedjelju održao sastanak sa Ljajićem. Po dobijanju informacije da Ljajić iz ličnih stavova nije pjevao himnu Srbije i da tu neće biti promjene, Siniša Mihajlović je saopštio igraču da se vrati kući. Ipak, Ademu Ljajiću nisu zauvijek zatvorena vrata nacionalnog tima. Potrebno je da o promjeni ličnog stava obavijesti selektora Mihajlovića i onda će, kada igrama i formom to zasluži, moći ponovo da bude pozvan", navodi se u informaciji na sajtu FSS.

Ističe se da je FSS stao uz selektora i da je na promociji Mihajlovića za selektora (21. maj) dobio punu podršku na uspostavljanju novih pravila ponašanja u A reprezentaciji, a to je učinjeno i ovom prilikom.

"Pjevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka Sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u subotu nije učinio",
dodaje se u informaciji FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC