• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krišito: Neću da budem žrtveno jagnje

Domeniko Krišito smatra da nije u redu što je "skinut" sa spiska putnika za Evropsko prvenstvo.

 Krišito: Neću da budem žrtveno jagnje Izvor: MONDO

Lijevi bek Zenita tvrdi da nikada nije učestvovao u namještanju utakmica.

"U životu nikada nisam uradio ništo ilegalno. Neću da budem žrtveno jagnje u situaciji sa kojom nemam veze. Možda je Italijanski savez mogao da reaguje drugačije i potvrdi da nisam dio te priče. Šokirao sam se zbog onog što se desilo, a bio sam spreman za EURO", rekao je Krišito italijanskim medijima.

Policija je prije nekoliko dana posjetila kamp italijanske reprezentacije blizu Firence i Krišitu saopštila da se nalazi pod istragom zbog sumnje da je učestvovao u namještanju utakmica.

"Tužilac je rekao mojim advokatima da u bližoj budućnosti neću morati na ispitivanje. Rečeno mi je da ne postoji nikakav problem da odem na šampionat".

Poslije dolaska policije i pretresa njegove sobe, Italijanski savez i selektor Ćezare Prandeli odlučili su da ne uvrste Krišita na konačan spisak od 23 igrača za EP.

Italijanski mediji nedavno su objavili fotografiju na kojoj se vidi Krišito u razgovoru sa ostalim osobama osumnjičenim za namještanje mečeva.

"Ta fotografija je od prije godinu dana, mogli su mnogo ranije da me pitaju za nju. Slika je napravljena poslije gradskog derbija Đenove i Sampdorije, kada mi je rečeno da su navijači željeli da pričaju sa nama o igri koju smo tada pružili", nastavio je nekadašnji igrač Đenove, a sada član ruskog Zenita.

On je istakao da fotografija nije dokaz da je uradio nešto loše.

"Sreo sam saigrača Đuzepe Skulija i jednog čovjeka koji mi je bio nepoznat. Obećao sam navijačima da ćemo igrati bolje i otišao kući".

Za razliku od njega, Leonardo Bonući iz Juventusa, koji je takođe pod istragom za namještanje mečeva, putovaće na EP.

"Bilo bi u redu da smo obojica putnici za Poljsku i Ukrajinu. To što su me zvanično obavijestili da sam pod istragom, ne znači i da sam kriv", zaključio je Krišito.

Kontinentalni šampionat igraće se od 8. juna do 1. jula, a Italija je u grupi sa Španijom, Republikom Irskom i Hrvatskom.

(Tanjug, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC