• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dogovorila meč sa Ircima

Da li će reprezentacija zemlje čiji je jedan od simbola djetelina sa četiri lista biti srećna za Srbiju pred start kvalifikacija za Mundijal?

 Srbija dogovorila meč sa Ircima Izvor: MONDO

Posljednju pripremnu utakmicu pred septembarski početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu Srbija će imati protiv Republike Irske, 15. avgusta.

Po dolasku na mjesto selektora Siniša Mihajlović je najavio da će "orlovi" poslije Španije, Francuske i Švedske, u avgustu igrati još jedan test meč pred start kvalifikacija za Mundijal. Danas je saopšteno da će taj protivnik biti Republika Irska, a prema dogovoru dva Saveza Srbija će uzvratiti Ircima i gostovati u Dablinu 5. marta 2014. godine.

Za sada nije odlučeno gdje će biti odigran prijateljski meč Srbija - Irska 15. avgusta.

S obzirom da će u septembarskim kvalifikacionim terminima rivali reprezentacije Srbije biti, najprije selekcija Škotske u Glazgovu, 8. septembra, a potom će, četiri dana kasnije, u Beogradu će gostovati reprezentacija Velsa, stručni štab srpskog nacionalnog tima, na čelu sa selektorom, procijenio je da bi tim Republike Irske bio idealan partner za posljednji test ekipe uoči starta takmičenja.

Irci, koje trenira Italijan Đovani Trapatoni, učestvovaće na predstojećem Evropskom prvenstvu Poljske i Ukrajine u grupi sa Hrvatskom, Italijom i Španijom, a nedavno su u prijateljskom meču savladali Bosnu i Hercegovinu (1:0).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC