• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne da (sve) klince

Marković, Ninković i Aksentijević bi zbog U-19 prvenstva Evrope mogli da propuste prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Partizan ne da (sve) klince  Izvor: MONDO

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala se nedavno na Evropski šampionat, što je odlična vijest za srpski fudbal i te talentovane fudbalere, ali - paradoksalno - loša za aktuelnog prvaka države.

Kako piše "Sportski žurnal", selektor Zoran Marić mogao bi da za ovo takmičenje pozove čak petoricu Partizanovih fudbalera, od kojih novi trener Vladimir Vermezović najozbiljnije računa na trojicu.

U pitanju su Lazar Marković, koji je već nastupao i za "A" tim Srbije, Nikola Ninković i Nikola Aksentijević.

Problem je u tome što EP traje od 3. do 15. jula, a crno-bijeli već 17. jula startuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ne samo da bi omladinski reprezentativci morali da propuste prvi zvanični meč u sezoni, nego i dobar dio priprema, na koje bi trebalo da idu još dvojica klinaca - Aleksandar Mitrović i Saša Ivković.

"Nije realno da djeca od 18 godina nose igru Partizana, ali tražimo rješenje da ne odu baš svi u reprezentaciju", rekao je "Žurnalu" Vladimir Vermezović.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ - kojem predsjednik Dragan Đurić sprema novi ugovor na dve godine - dodao je da obje strane neće moći da budu u potpunosti zadovoljne i da bi trebalo napraviti kompromis između dva važna takmičenja - Lige šampiona i EP za igrače do 19 godina.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC