• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić u Ajaksu: Sanjam dres Srbije

Talentovani fudbaler porijeklom iz okoline Laktaša Boban Lazić (18) potpisao je trogodišnji ugovor sa Ajaksom, nakon kojeg je zacrtao novi cilj - nastup za Srbiju.

 Lazić u Ajaksu: Sanjam dres Srbije Izvor: MONDO

Lazić je rođen 1994. u holandskom Verdenu, prve fudbalske korake je napravio u ekipi ARC, a već sa devet godina je prešao u redove "kopljanika".

Lazić je od tada prošao sve uzrastne kategorije ekipe iz Amsterdama, a novim ugovorom je "pokucao" i na vrata prvog tima.

"U dogovoru sa menadžerom Minom Raiolom postavio sam određene uslove i klub ih je ispunio. Zato se nisam dvoumio i odmah sam stavio paraf, jer mi je to bio san od prvog dana u Ajaksu. Moram naglasiti da mi je i Juventus ponudio saradnju. Međutim, ostajem na ‘Amsterdam areni’, na kojoj želim da zaigram kao član prvog tima",
rekao je Lazić za "Press RS".

Za njegove usluge interesovanje su pokazali i veliki gradski rivali Milan i Inter, kao i škotski Seltik, iaka je jesenas, na gostovanju kod Rozenborga, povrijedio rame, zbog čega je čak pola godine bio van terena.

"Dva mjeseca su mi bila dovoljna se dostignem optimalan nivo forme. Dobro sam odigrao finiš sezone i zato mi je i ponuđen ovaj ugovor. Uz sve to, šlag na tortu je osvajanje šampionske titule u kategoriji do 19 godina", dodao je talentovani fudbaler.

Lazić je na zasluženom odmoru, a pauzu između klupskih obaveza će iskoristiti da posjeti mnogobrojnu rodbinu u Republici Srpskoj i podigne dugo čekani srpski pasoš.

"Srećan sam što ću konačno biti u prilici da se borim za dres ‘orlova’. Vjerujem da i u novoj sezoni mogu nastaviti sa dobrim igrama koje će mi, nadam se, donijeti poziv u reprezentaciju Srbije. Za holandsku selekciju sam već nastupao, međutim, moja želja je da dres ‘orlova’"
, zaključio je Boban Lazić.

(MONDO, foto: Press RS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC