• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaki pišu ispisnicu

Brazilac pred odlaskom iz Real Madrida, trener Murinjo prijeti manjom minutažom nego prošle sezone.

 Kaki pišu ispisnicu Izvor: MONDO

Brazilac u redovima Real Madrida sve je bliži odlasku sa Santijago Bernabeua, a ovaj scenario potvrđuju dva razloga.

Prvi se odnosni na kvalitet njegovih igara. Kaka je u sezoni 2009/2010 stigao u Real, kada i Kristijano Ronaldo, međutim nije uspio, kao Portugalac, da ispuni očekivanja.

Drugi razlog je finansijske prirode. Odlazak Brazilca rasteretio bi klupski budžet i napravio prostor za dovođenje Luke Modrića, navode španski mediji.

Trener Žoze Murinjo je pokušao u protekle dvije sezone da pomogne Kaki, ali bez uspjeha. Nekada najbolji fudbaler svijeta nije uspijevao da igra na očekivanom nivou, naročito u važnim utkamicama, a često je imao i problema s povredama.

Sve u svemu, čini se da će ovo ljeto Kaki donijeti selidbu iz španske prestonice, iako još nije poznato koji grad i klub bi mogli biti novo odredište. Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester Junajted i Totehnhem s velikom pažnjom prate dešavanja i vijesti iz Madrida.

Kaka je postao "galaktiko" za više od 70 miliona evra, toliko je bio težak njegov transfer iz Milana u Real Madrid, ali navodno više nije srećan u kraljevskom klubu.

"Kaka je odlučio da napusti Real Madrid. On smatra da bi Engleska ili ostanak u Španiji, bile dvije interesantne destinacije za njega. Na žalost mi sebi ne možemo da priuštimo da ga dovedemo, njegova cijena je astronomska i van realnosti za brazilski fudbal", rekao je predsjednik Sao Paola, brazilskog kluba u kojem je Kaka počeo karijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC