• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nismo opušteni

Iako favoriti, sa ogromnom prednošću iz prvog meča (4:1), igrači Partizana ističu da će bez potcjenjivanja ugostiti Valetu u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 PARTIZAN: Nismo opušteni  Izvor: MONDO

Partizan je najveći dio posla u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete završio na Malti. Pobjedom od 4:1 na gostujućem terenu, crno-bijeli obezbijedili su miran ravanš.

Iz tog razloga, ali i očiglednog kvaliteta koji je na strani srpskog šampiona, mnogo više se proteklih dana pričalo o narednoj rundi i eventualnim utakmicama sa kiparskim AEL-om, koji će, po svemu sudeći, da bude sljedeći rival Partizana.

Ipak, posao sa Valetom nije do kraja završen.

Crno-bijeli sa Maltežanima moraju da odigraju još 90 minuta. Biće to lijepa prilika sa se tim Vladimira Vermezović, po prvi put ove sezone, pokaže i na stadionu u Humskoj.

U Partizanu, u utorak od 20.45, očekuju prijatno fudbalasko veče i "lijepu predstavu".

"Verujem da su igrači fino raspoloženi za sutrašnju utakmicu. U našoj javnosti je stvorena slika da su Maltežani neozbiljan i lak protivnik. Mi smo tome malo doprinijeli, jer smo lako došli do pobjede u prvom meču", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare na Partizanovom stadionu.

Šef stručnog štaba "parnog valjka" smatra da Valeta "uopšte nema lošu ekipu", a da su opuštenoj atmosferi, koja je prethodnih dana preovladavala oko revanša sa Malteženima, u velikoj mjeri doprinijeli igrači Partizana.

"Mislim da smo u prvom meču dobro igrali i da je visoka pobjeda posljedica toga. Maltežani uopšte nemaju lošu ekipu", rekao je Vermezović.

Prema njegovim riječima, ekipa treba da odigra koncentrisano, da napreduje i da se spremi za "nešto mnogo bolje".

"Nadam se lijepoj fudbalskoj predstavi, ozbiljnom Partizanu i prolasku u naredno kolo", rekao je Vermezović i dodao da ukoliko bude prilike da će šansu dobiti mladi fudbaleri.
Trener Partizana pozvao je navijače da dođu na utakmicu, ali i zamolio da se korektno ponašaju.

"Mi smo pod uslovnom kaznom i Evropa to ne prašta. Mislim da treba da budemo izuzetno oprezni. Svaki incident može da bude koban za nas. Mislim da nas navijači neće razočarati", rekao je Vermezović.

Uprkos ubjedljivoj pobjedi na Malti, Stefan Babović tvrdi da nije opušten.

"Uopšte nisam opušten!", iznenadio je "vezista" crno-bijelih.

"To nije ekipa koju smemo da potcijenimo. Danas svi igraju fudbal, a u njihovim timu ima nekoliko Brazilaca", rekao je Babović i pozvao navijače da budu uz tim.

Nemanja Tomić prelijepim golom "probio je led" na Malti. On nema sumnje da je Partizan daleko bolja ekipa.

Cijene karata za utakmicu su od 300 dinara za južnu tribinu do 600 dinara koliko koštaju mjesta na istočnoj i zapadnoj tribini.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC