• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Maksimović povrijedio skočni zglob

Nikola Maksimović povrijedio je lijevi skočni zglob na treningu u ponedeljak u duelu sa Markom Mirićem. Neizvjestan nastup protiv Naftana.

 ZVEZDA: Maksimović povrijedio skočni zglob  Izvor: MONDO

Defanzivac crveno-bijelih zadobio je povredu u finišu večernjeg treninga u ponedjeljak, poslije duela sa Markom Mirićem. Zbog uganuća, nije mogao da nastavi da trenira, ali ni da hoda normalno, pa je uz pomoć fizioterapeuta Miše Bukumirovića i ekonoma Dragana Milanovića odšepao do svlačionice prije ostalih.

"Na prvo oko" nije mogao da se primijeti otok kod Maksimovića, ali nije nemoguće da se on pojavi narednog jutra kada se noga ohladi. Ovo je drugi peh Zvezdinog reprezentativca od početka priprema. Užičanin je na Rogli prvo uganuo desni zglob i zbog toga nije mogao da trenira tri dana, a sada je isto učinio i s lijevim.

U zavisnosti od toga šta budu pokazali pregledi kod ljekara, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki znaće i na čemu je kada je sastavljanje odbrambene četvorke za duel sa Belorusima u pitanju. U ponedjeljak, u igri na dva gola na skraćenom terenu, igrali su u paru Maksimović i Jovan Krneta, koji su počeli i meč u Vitebsku prošlog četvrtka, ali...

Ako Maksimović ne bude mogao da zaigra u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem Crvena zvijezda brani pobjedu iz prvog duela od 4:3, pretpostavka je da će u crveno-bijelom dresu debitovati novajlija Milan Jovanović i u to u tandemu s Krnetom.

Pod pretpostavkom da će se Maksimović oporaviti, a prema onome što je moglo da se primijeti u igri na dva gola u ponedjeljak, ne bi trebalo da bude promjena u startnoj postavi za drugi meč sezone i premijeru pred Delijama: Bajković - Mikić, Maksimović (Jovanović), Krneta, Mladenović - Dimitrijević, Milivojević, Evandro - Lazović, Milunović - Kasalica.

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC