• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Teinović i Bašić nova pojačanja

Banjalučki Borac dogovorio je saradnju sa Daliborom Teinovićem na dvije i bivšim članom Sarajeva Alenom Bašićem na jednu sezonu.

 BORAC: Teinović i Bašić nova pojačanja Izvor: MONDO

Dalibor Teinović igra na poziciji centralnog veznog, rođen je 22. marta 1977. godine u Kotor Varošu, gdje je i počeo karijeru, a u Borac je stigao još sa sedam godina, igrajući za mlađe kategorije sve do 1994. godine, kada je priključen prvom timu.

Bio je član generacije Banjalučana koja je 2001. godine osvojila prvu titulu šampiona Republike Srpske. Teinovićevi saigrači tada su, između ostalih, bili i Vladan Grujić, Darko Maletić, Predrag Divljak, današnji sportski direktor Darko Ljubojević...

Nakon sedamnaest godina provedenih u Banjaluci, Teinović odlazi u Sloveniju, iz koje je i stigao ponovo na Gradski stadion. U Sloveniji je nastupao za Šmartno, Maribor, Primorje i Domžale, a najbolje rezultate ostvario je sa Mariborom, sa kojim je u sezoni 2002-03 bio šampion, a godinu dana kasnije i osvajač Kupa.



Alen Bašić igra na poziciji štopera, rođen je 20. septembra 1980. godine u Lepenici (Kiseljak) i bio je član generacije Sarajeva koja je 2007. godine postala prvak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prethodno je nosio i dres njemačkog drugoligaša, Dinama iz Drezdena, za koji je u dvije sezone (2004-05 i 2005-06) odigrao ukupno 24 utakmice. Posljednje četiri godine proveo je u iranskom Malavanu.

Svoj debi pod uslovom da zadovolje ukuse trenera Borca Slobodana Starčevića, ovaj dvojac imaće u derbiju drugog kola protiv Željezničara na Grbavici. Meč se igra u nedjelju s početkom u 19.45 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC