• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Nemam šta da zamjerim igračima

Trener Partizana ponosan na svoje igrače uprkos dvostrukom porazu od AEL-a, jer kaže da je to sada realan odnos u evropskom fudbalu.

 Vermezović: Nemam šta da zamjerim igračima Izvor: MONDO

Trener Vladimir Vermezović nema šta da zamjeri igračima uprkos eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu šampiona i smatra da su oni budućnost Partizana.

Takođe, šef crno-bijele struke je ocijenio da njegov tim nije mogao više protiv AEL-a i smatra da Stefan Babović nije zaslužio zvižduke.

"Nisam odavno video da rival bude toliko fizički superiorniji kao AEL, koji je atletska ekipa, a zna da igra fudbal. Nemam šta da zamjerim momcima, dali su koliko su mogli. Ne treba biti surov prema njima, to su mladi igrači, budućnost Partizana. Ponosan sam na njih, znam da su htjeli, da su dali maksimum, ali očigledno to nije bilo dovoljno", rekao je Vermezović.

On je dodao da se višak igrača nije osjetio poslije isključenja Monteira, jer je protivnik od tog trenutka podigao nivo borbenosti na viši nivo.

"Uradili smo sve da dobijemo utakmicu, ali protiv ovakvog protivnika nismo mogli. Onaj ko je realan zna da mi večeras nismo izgubili od ekipe sa Kipra, već legionarske ekipe. Kipar je nekad služio za popravljanje gol-razlike i turizam. Moramo da prihvatimo realnost, zasučemo rukave i radimo".

Vermezović je na poluvremenu u svlačionici ostavio Stefana Babovića, koji je već duže vrijeme meta navijačkih negodovanja i zvižduka.

"Ne znam zašto je to tako, on to nije zaslužio. Nije bio spreman da nastavi drugo poluvreme i zato sam ga zamijenio. Razgovaraću sa Stefanom, uradićemo šta je u interesu Partizana, ali odluke ne donosim ishitreno. Da smo dali gol na vrijeme, ne bi bilo negodovanja navijača", završio je Vermezović.

Trener kiparskog AEL-a Pambos Hristodulu rekao je da je srećan, jer je njegov tim pobijedio klub sa velikom tradicijom.

Trener AEL-a Pambos Hristodulu bio je, naravno, mnogo bolje raspoložen od Vermezovića.

"Rekao sam da će biti dvije 'velike' i otvorene utakmice. Znali smo da će Partizan da nas pritisne i da nećemo uspjeti ako budemo igrali pasivno. Nismo se predavali poslije postignutog gola i isključenja igrača, borili smo se, igrači su preuzimali obaveze i bili kao porodica", ocijenio je Hristodulu.

Poželio je Partizanu mnogo uspjeha i izrazio nadu da će srpski šampion izboriti plasman u Ligu Evrope, jer, prema njegovoj ocjeni, to zaslužuje.

"Trener može da rizikuje, da mu zamisao prođe ili ne, ali velika je stvar kada sa pobjedom napuštate teren protiv velikog kluba i navijači vam aplaudiraju", dodao je Hristodulu.

(agencije, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC