• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović precrtao Vukića i Smiljanića

Trener Partizana izjavio da je Vukić izostavljen na meču sa AEL-om zbog povrede, a fudbaler crno-bijelih kaže da to nije istina.

 Vermezović precrtao Vukića i Smiljanića  Izvor: MONDO

Poslije dvomeča sa kiparskim predstvnikom AEL-om i završene priče o Ligi šampiona ove sezone u Partizanu je došlo do "pročešljavanja redova". Trener Vladimir Vermezović kao da više ne računa na iskusnog Zvonimira Vukića, dok je Milan Smiljanić već precrtan.

Tokom analize poraza od AEL-a trener Partizana Vladimir Vermezović se dotakao i činjenice da je Zvonimir Vukić bio van protokola.

"Sa Vukićem ne postoji nikakav problem, on je obnovio povredu koja ga muči već godinu dana", rekao je šef struke Partizana.

Iskusni vezista crno-bijelih tvrdi da to nije istina.

"Nije mi namjera da bilo koga vrijeđam ili omalovažavam, ali ta priča sa povredom nije tačna. Od priprema u Sloveniji traje ta cijela priča između trenera i mene. Minutaža koju sam imao mi ne odgovara kao što nijednom igraču ne bi. I nije to glavni problem. Očekivao sam samo razgovor, a precrtan sam bez riječi. To samo govori u prilog mojoj tvrdnji da Vermezović ima problem sa mnom, a ja nemam sa njim", izjavio je za "Novosti" Zvonimir Vukić.

Vukiću ugovor sa crno-bijelima ističe u decembru.

"Poštenije bi bilo da mi kaže da ne računa na mene, pa da do kraja prelaznog roka mogu da potražim novi klub. Sve ovo sam mogao da kažem i mnogo ranije ali nisam želio da remetim atmosferu pred AEL. A šta će se dešavati dalje ne znam, ništa više ne očekujem. Ima nešto što Vermezović ne bi smio nikako da mi ospori, a to je da znam da igram fudbal. I da sa 33 godine još mogu da pružim", istakao je Vukić napominjući da "poslije skandiranja navijača na kraju prošle sezone 'Zvone ostani' ne mora više ni da igra".

"Navijači su pokazali šta misle, a njihov sud izuzetno cijenim, jer sam uz to što sam prvotimac i navijač Partizana", rekao je Vukić.

Epizodna uloga kod Vermezovića boli Vukića najviše zbog toga što se u dosadašnjoj karijeri nije susretao sa sličnim situacijama.

"Imao sam tokom karijere četiri vrhunska trenera, od kojih su trojica bili najbolji fudbaleri svijeta u svoje vrijeme. Pa ako sam kod Šustera, Blohina, Mateusa i Lučeskua igrao konstantno i vrhunski, da li je moguće da kod Vermezovića nemam mjesta. Za sve što sam uradio u karijeri sam se sam izborio", dodao je Vukić.

"Čišćenje" tima tu se ne završava, jer Vermezović ne računa ni na Milana Lolu Smiljanića!

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije nije se našao na spisku licenciranih fudbalera za utakmice srpskog prvenstva, koji su crno-bijeli juče proslijedili Zajednici Superlige, prenio je "Žurnal".

Šef struke, Vladimir Vermezović ocijenio je da mu bivši fudbaler Espanjola nije potreban u pohodu na titulu, što je jasan signal Smiljaniću da se nalazi potraži klub do kraja prelaznog roka.

Na spisku nema ni golmana Živka Živkovića i štopera Stefana Savića koji su proslijeđeni Teleoptiku na pozajmicu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC